Sizin CS2 ortalama fps'iniz kaç

Ona girmedim çok vaktim yok diye. Gece denerim

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gece denerim, hem fps sabitli hem sabitsiz halini
Hocam benim dediğim gibi bildiğim kadarıyla fps sabitlemek veya sabitlememek üstte yazdığım işe yarıyor. Anca benim 1050ti gibi ekran kartınız,monitöre zor yetişiyorsa anca o zaman sabitlemeyip fps_max yapmak mantıklı. Ama input lag da yine üstte yazdığım gibi göz önünde bulundurulmalı.

yüksek ayarla 250 350

Hocam benim dediğim gibi bildiğim kadarıyla fps sabitlemek veya sabitlememek üstte yazdığım işe yarıyor. Anca benim 1050ti gibi ekran kartınız,monitöre zor yetişiyorsa anca o zaman sabitlemeyip fps_max yapmak mantıklı. Ama input lag da yine üstte yazdığım gibi göz önünde bulundurulmalı.
Onun farkını merak ettim, bu ayarları yaptıktan sonra spray atamadım ama bu düşündürdü. Alışmışız kötüye, iyi olunca beceremiyoruz be 😂😂

işin biraz suyunu çıkarmak olucak ama fps in çok değişken olması sense etki ediyor diye de bir şey görmüştüm :D

4060 ti 16 gb 7 7800x3d 600 700 civarı 1080 1080 low ayarlar deniyorum şimdilik optimizasyon ayarları yapıldı 16 gb ram var
yakında sistemi topladım nasıl olmuş diye konuaçacağım sistemin bazı parçalarını yeniliyorum ondan sonra oyunlardaki fpsleri yazarım
5070 cuk olur varya.

işin biraz suyunu çıkarmak olucak ama fps in çok değişken olması sense etki ediyor diye de bir şey görmüştüm :D
Bende bi ara öyle bişeyler okumuştum. Heralde kare hızı çok değiştiğinden mouse uyum sağlayamıyomuş mu neymiş. Öyle bişeydi. :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 5 7600 - 7800xt 200'ün üstüne çıkmıyo :D:D
ram 16 mı

r5 5600 rx570 8gb 16gb ram +200fps

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,530
Üyeler
192,741
Son üye