𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 174
Bende öyle en azından 
normal maçta kaç veriyor
Gece denerim, hem fps sabitli hem sabitsiz haliniHocam ölüm maçında aldığınızın üstüne 20 30 daha koyun. Rekabetçide daha çok artıyor.
Hocam benim dediğim gibi bildiğim kadarıyla fps sabitlemek veya sabitlememek üstte yazdığım işe yarıyor. Anca benim 1050ti gibi ekran kartınız,monitöre zor yetişiyorsa anca o zaman sabitlemeyip fps_max yapmak mantıklı. Ama input lag da yine üstte yazdığım gibi göz önünde bulundurulmalı.Ona girmedim çok vaktim yok diye. Gece denerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gece denerim, hem fps sabitli hem sabitsiz halini
Onun farkını merak ettim, bu ayarları yaptıktan sonra spray atamadım ama bu düşündürdü. Alışmışız kötüye, iyi olunca beceremiyoruz beHocam benim dediğim gibi bildiğim kadarıyla fps sabitlemek veya sabitlememek üstte yazdığım işe yarıyor. Anca benim 1050ti gibi ekran kartınız,monitöre zor yetişiyorsa anca o zaman sabitlemeyip fps_max yapmak mantıklı. Ama input lag da yine üstte yazdığım gibi göz önünde bulundurulmalı.
5070 cuk olur varya.4060 ti 16 gb 7 7800x3d 600 700 civarı 1080 1080 low ayarlar deniyorum şimdilik optimizasyon ayarları yapıldı 16 gb ram var
yakında sistemi topladım nasıl olmuş diye konuaçacağım sistemin bazı parçalarını yeniliyorum ondan sonra oyunlardaki fpsleri yazarım
Bende bi ara öyle bişeyler okumuştum. Heralde kare hızı çok değiştiğinden mouse uyum sağlayamıyomuş mu neymiş. Öyle bişeydi.işin biraz suyunu çıkarmak olucak ama fps in çok değişken olması sense etki ediyor diye de bir şey görmüştüm![]()
ram 16 mıRyzen 5 7600 - 7800xt 200'ün üstüne çıkmıyo![]()
anlıyamadım?5070 cuk olur varya.
Bence hocam sen hiç fps arttırma ayarı cart curt bişey yapmamışsın ya. 250 fps falan alman gerekmez mi?Ryzen 5 7600 - 7800xt 200'ün üstüne çıkmıyo![]()
benim i3 12100f 200ün üstüne çıkar hocam o niye çıkmıyorRyzen 5 7600 - 7800xt 200'ün üstüne çıkmıyo![]()