2.el Ekran kartı alıcağım 3060

Peki başka markalara extra 2k vermek mantıklı mı? 10 civarı, 8e buldum indiirmle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam diğer modeller 10dan başlıyor, Son fıyat dıyıp duruyolar istanbuldakıler bi değişik, sırf sadece 12gb dıye geçiyorum 8k buna vermek yerıne 10k diğer markalara şansmı vermeliyim?
Yani dostum ihtiyacına bağlı. İş için alacaksan 2k'yı kısa sürede amorti edersin. Bence başka modellere de bir göz at.

furmark fps önemli değil modele göre ısılar normal görünüyor.
Çokta iyi değşl aynısı bende var ilk sahibinden sıfır almış yurtdışına gitmiş kullanamamış pek 65 68 maks dereceleri var 1500 1600 rpm fan hızı

Memnun musunuz? ses falan rahatsız ediyor mu
Sessiz kanks zero ses hatta kasa fanları hep kapalı gigabyte ayarlıyor ısıya göre o yüzden genelde kasa da sıvı soğutma harici 1egzoz 1 içeri hava alan fan dönüyor ısınırsa yani 60 65 olursa ısılar tüm fanlar dönüyor ama aheste aheste ses sıfır

Peki başka markalara extra 2k vermek mantıklı mı? 10 civarı, 8e buldum indiirmle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam diğer modeller 10dan başlıyor, Son fıyat dıyıp duruyolar istanbuldakıler bi değişik, sırf sadece 12gb dıye geçiyorum 8k buna vermek yerıne 10k diğer markalara şansmı vermeliyim?
b580 6700 vs bakabilirsin

Selamlar oncelıkle 3060 eagle 12gb alıcağım furmarkda 100fps alıyor, tamamen normal mi 8Dakika test de 70derece hotspot 85, 12gb yapay zeka yazılım işlerinde kullanacağım için şart... Arc A750den geçicem 2k verip extra.. nedir mantıklımıdır?
satıcıya söyle yüzde 50 fanda furmark yapsın birde fps daha yüksek olması gerek sanki uv de yapılmış olabilir muhtemelen bakıma ihtiyacı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,996
Üyeler
194,773
Son üye
Stings
Geri