Çözüldü✓ Bilgisayarımı ne kadara satmalıyım?

Aorus modelini alırsan o modelin hakkı dikey gpu aparatıyla takmak kanka. Kartın alameti farikası fanlardaki rgb. Bencede en ucuz 9070xt yi al. Hepsinin soğutması güzel zaten.
Gözüme xfx ı kestirdim yarın satayim 4060 ı alırım 9070xt yi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

XFX Beyazı almazsanız yarın ben alacağım, o kart için bir kaç şey yapabilecek birilerini tanıyorum :D
Siyah sisteme uyum sağlar diye alıyorum alın siz beyazı

Sağolun hepinize teskkurler konuyu kapatıyorum

Beyazı siz alın ben sisteme uyum sağlasın diye siyah olanı alacağım
tamamdır dostum

Hayırlı olsun güle güle kullanın arkadaşlar

@t1nerx hocam konuyu biz uyuyunca açmışsın. Biraz erken açaydın bizde gelirdik yaw. :D

Toplu satmanı önermem sürekli düşük fiyat verirler ayrıca işlemcin ve anakartın üst seviye satıp zarar edip sıfırını almaya gerek yok diye düşünüyorum eğer satacaksan bile ayrı ayrı sat.

herkese merhaba 1 2 aydır bir sistem topluyordum 2 aydır kullanıyorum sistemin yetersiz gelmesi ve arkadaşımın bilgisayarı satın alma isteğinden dolayı satmaya karar verdim sistem özellikleri aşağıya bırakıyorum ÖLÜ FİYAT yazmayın lütfen
1.işlemci: R7 7800x3d
2.ekran kartı: Asus dual rtx 4060 ti 16 gb (iki fanlı)
3.anakart: gigabyte x870 gaming wifi 7 anakart
4.ssd:kioxia exceria plus g4 lvd10z001tg8 pcl-express 5.0 1 tb m2 ssd
5.soğutucu:corsair nautilus 240 rs
6.ram patriot viper 16 gb ddr5 cl 30 6000mhz ram
7.kasa:lianli o11 dynamic mini v2
8.psu:msı mag a850gl gen 5 850 w psu
ilerde buna benzer bir sistem toplamayı düşünüyorum lütfen ölü fiyat yazmayın sistem temiz kullanıldı zorlayıcı oyunlar yerine genellikle fps oyunları oynandı bir iki defa rdr 2 girdim o kadar ssd sağlığı %98 bu kadar yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar dilerim
Tek tek satar isen , islemci - ekran karti - ssd - ram harici cok zorlanirsin. Asus rog olmayan herhangi bir anakartin satilmasi zor iken insanlar gigabyte nin yanina yaklasmiyor. Bence ekran karti harici toplu sat. elinde kalma ihtimali olan 4 parca var cunku

Tek tek satar isen , islemci - ekran karti - ssd - ram harici cok zorlanirsin. Asus rog olmayan herhangi bir anakartin satilmasi zor iken insanlar gigabyte nin yanina yaklasmiyor. Bence ekran karti harici toplu sat. elinde kalma ihtimali olan 4 parca var cunku
hocam satmıyacağım konu gördüğünüz üzere çözüldü

@t1nerx hocam konuyu biz uyuyunca açmışsın. Biraz erken açaydın bizde gelirdik yaw. :D
valla biraz geç oldu ama yardım edenler baya oldu yinede sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,484
Üyeler
193,409
Son üye
not random
Geri