Jumbum LTD mağazası deneyimim

sezerbey98

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
722
Arkadaşlar artık bilgisayar parçası aldığım her mağaza için deneyim yazacağım ki firmaları gömen veya övenlere karşı bir amatör kullanıcı yorumu kalsın başkası google ile ararken görüp ona göre alsın isterim.

SİTE : Amazon com tr
SATICI : Jumbum LTD
ALDIĞIM ÜRÜN : Arctic MX-4 Macun + Spatulalı

Deneyim :

Satıcı hakkında geç kargoluyor diyenler olmuş , yanlış ürün yolluyor diyenler olmuş ortalama 3.5 yıldız verilmiş ama ben sırf ücretsiz kargo var diye risk almak istedim ne de olsa arkamda amazon var. Öncelikle piyasa fiyatından yani 345 TL'den sattılar. Kargo ücretsiz. Normalde kargo ücretsiz olması için sınır 500 TL olmasına rağmen kargo ücretsiz olması benim için büyük artı. Boşu boşuna kargo ödemeyi yada premium üyelikleri sevmiyorum. Sipariş sonrası satıcı aynı gün DHL kargoya verdi. 9 Nisanda aldım 9 Nisanda kargodaydı. Bugün ise elime ulaştı. Ürün belirtildiği gibi bantlı kutuda verdi öyle beze sarılı da değil. Ayrıca spatulası içindeydi.

Sanırım bu satıcı soğutma ürünleri özellikle arctic satan ve ithal eden bir yer yanlış olmasın.

DENEYİM : 5/5

Espri yapmadım ki

Sana kasa satarken spatula mı veriyorlar yada ürünü beze sarma ihtimalleri oluyor mu ? Ürünü yazmayı unutunca boş yapmaya çalıştığını anlıyoruz numara yapma . Amaç zaten ürün değil , mağaza yorumlama

Sana kasa satarken spatula mı veriyorlar yada ürünü beze sarma ihtimalleri oluyor mu ? Ürünü yazmayı unutunca boş yapmaya çalıştığını anlıyoruz numara yapma . Amaç zaten ürün değil , mağaza yorumlama
Yahu niye bu kadar gerginsin aldıgın ürünü merak ettik :D
sen anakartı naptın
Kanka iade ettim bugün de kargoya verdim anakartı. Yerine Msi pro b650-a Aldım 7 bin tl ye

Geri