Çözüldü✓ Rx 9070 xt alınır mı ?

hangi model olduğuna bağlı ve ne kadar vade biniyor amazonda peşin fiyatına 9 taksit olan modeller var. onlara bakmanı öneririm
bu 12 taksitte vade farkı 16 bin tl oluyor yani benim 4060 tidan bir tane daha atabiliyorum kasaya

bu 12 taksitte vade farkı 16 bin tl oluyor yani benim 4060 tidan bir tane daha atabiliyorum kasaya
12 taksit şart mı? 16k vade verilmez hocam. 9 taksit kurtarmıyor mu? hangi banka bakayım bir taksitlere

herkese merhaba şuan elimdeki 4060 ti 16gb ı satışa çıkardım sattıktan sonra 9070xt yi almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsabana deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim kullanmamış arkadaşlar övme veya modeli karalama gibi işler yapmasın lütfen kötüyse hangi yanı kötü iyiyse iyi olan yanı nedir merak ediyorum sebebi geçenlerde kullanan birinin oyun oynarken siyah ekran girmesi bu herkeste oluyormu diye sormak isterim
1. teknoloji senin için önemli ve düşük güç tüketimi senin önceligin ise nvdia

2. teknoloji önemsiz yüksek güç tüketimi önemsiz saf kas gücü istiyorum diyorsan amd

1. teknoloji senin için önemli ve düşük güç tüketimi senin önceligin ise nvdia

2. teknoloji önemsiz yüksek güç tüketimi önemsiz saf kas gücü istiyorum diyorsan amd
valla hocam güç umrumda değil fakat teknoloji düşünürüm genellikle hikayeli oyun birde cs 2 oynuyorum cs 2 zaten işlemci ağırlıklı oyun aaa oyunlar için güzel bir kart lazım

valla hocam güç umrumda değil fakat teknoloji düşünürüm genellikle hikayeli oyun birde cs 2 oynuyorum cs 2 zaten işlemci ağırlıklı oyun aaa oyunlar için güzel bir kart lazım
TAksitli alacaksan her ay max 1 2 k ekliyor 0 5070ti al

bu düşüncelerin var ise nvdia şart rtx 5070 alabilrisin

dlss 5.0 gelecek üstüne şimdi mfg 6x de geldi ee reflex de var ama takibde gene senin tercihin 9070xt de kötü kart degil ama 9070xt alıyorsan güç tüketimi yüksek olur üstüne iyi bir güç kaynagı gerekir

parayı biriktirip gider 5080 alırım daha iyi yada parayı toplayana kadar 9080xt çıkar 6 takside gider onu alırım
Olm 9080xt hikaye kart kim inandırıyo harici olarak nakit varsa git 9070xt al taksitli alacaksan 5070ti dedim zaten

bu düşüncelerin var nvdia şart rtx 5070 alabilrisin

dlss 5.0 gelecek üstüne şimdi mfg 6x de geldi ee reflex de var ama takibde gene senin tercihin 9070xt de kötü kart degil ama 9070xt alıyorsan güç tüketimi yüksek olur üstüne iyi bir güç kaynagı gerekir
benim sistemdeki güç kaynağı 850 w yeterli diye biliyorum undervolt yaparak stok ayarlarla aynı fpsyi alabilirim

benim sistemdeki güç kaynağı 850 w yeterli diye biliyorum undervolt yaparak stok ayarlarla aynı fpsyi alabilirim
850w psunuz varsa 9070xt için yeterli üstüne uv de yapabilrisiniz tercih sizin ama teknolojiyi unutun yok gibi bir şey amd de saf güç odaklı bakın

Olm 9080xt hikaye kart kim inandırıyo harici olarak nakit varsa git 9070xt al taksitli alacaksan 5070ti dedim zaten
işte senin anlamadığın nokta şu taksitli alsam 12 taksitten aşağısına para yok çıkmıyor o parayada 5080 var

Geri