Öneri Cs Go Rank atlayamıyorum

Reaksiyon skoru
189
Arkadaşlar CS:GO'da nova arkadaşlarım falan var onlardan çok daha iyi oynamama rağmen rank atlayamıyorum. Eminim silverlık adam değilim ben. Bunun nedeni ne olabilir? (Bu arada Takım Kurarsak burada güzel olur .d)

arka arkaya gir novalarla oyna skorun yüksek olsun

Hacı silver 1-2 isen atlamak zor ciddi güzel oynaman lazım bi ekibin varsa onlarla gir sonra tek devam edebilkirsin.
Mesela2 gün önce silver 3 oldum bugün silver 4 oldum.

kendinden 1-2 ve ya 3 rank üstü kişilerle maç gir ve olabildiğince kill almaya çalış. eğer oyunu 5. bitirirsen 8 maçta bile zor rank atlarsın. ama 1. veya 2. bitirirsen 3-4 maçta yeni rank'a atacaktır. aim maplerinde aim kasmayı unutma :)

Arkadaşlar CS:GO'da nova arkadaşlarım falan var onlardan çok daha iyi oynamama rağmen rank atlayamıyorum. Eminim silverlık adam değilim ben. Bunun nedeni ne olabilir? (Bu arada Takım Kurarsak burada güzel olur .d)
takım siz cok zor info almak vermek önemli

Hacı silver 1-2 isen atlamak zor ciddi güzel oynaman lazım bi ekibin varsa onlarla gir sonra tek devam edebilkirsin.
Mesela2 gün önce silver 3 oldum bugün silver 4 oldum.
Sürekli taşıyorum daha ne yapayım .d Çok hs atıyorum acaba report yedim diye mi böyle oluyor?

Sürekli taşıyorum daha ne yapayım .d Çok hs atıyorum acaba report yedim diye mi böyle oluyor?
Report la alakası yok bende hep taşıyorum bugün girdim çıldırıyordum amalara a diyorum b ye tek başına gidip ölüp bomba düşürüyor sonra baya sinirlendim kendimi kicklettirdim rank düşme tehlikesine karşı :D

Boşver atlama ben uzun bir süre bıraktıktan sonra tekrar başladım mükemmel oynuyordum 1 haftadan kısa sürede nova 1 den master 3 yani çift keleş oldum sonra ban yedim neden yediğimi hala bilmiyorum.
Kessinlikle hileyle işim gücüm olmaz.

İyi bir takıma denk gelirsen atlarsın ve iyi oyanarsan

Üst rank'lerle gir herkes öyle kasılıyor

Boşver atlama ben uzun bir süre bıraktıktan sonra tekrar başladım mükemmel oynuyordum 1 haftadan kısa sürede nova 1 den master 3 yani çift keleş oldum sonra ban yedim neden yediğimi hala bilmiyorum.
Kessinlikle hileyle işim gücüm olmaz.
Irkçı kişiler geliyor elli kere vuruyor öldürüyor bizi bir şey yapmıyor oyun. Sonra ben onu bir kere öldürdüm ban yedim yani çok takma derim

Geri