Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

bu sistemi özelleştirip aldım iyi mi? sizce yardım edin yoksa iade edeyim iyi değilse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu sistemi özelleştirip aldım iyi mi? sizce yardım edin yoksa iade edeyim iyi değilse

Abi o konu baya sıkıntılı yaa
Neden böyle diyorum normalde fiyatlarının düşmesi lazım dağıtıcı sayısı arttı trde ama gel görki kimse kar marjından kısmadı lcdler de problem yaşayan az değil o kadar para verip sorun yaşamak da insanın canını sıkıyor. Öneri önermemek konusunda sıkıntı çekiyorum ben bile thermalright q serisi fan kullanıyorum güvensem kafa göz giricem
Dağıtıcı sayıaı arttı ama yetkili satıcı olarak incehesap ve pckolik var. Pckolik satış sonrası destek nasıl güvenemediğim için incehesapta fiyat takibi yapıyorum ama onlar da 5k lık ürüne 7k fiyat biçiyor yani rekabet sınırlı olduğundan böyleler

Titanseat KL-FRY-01-BL Beast Black Kumaş Oyuncu Koltuğu, şundan alayım dedim göz açıp kapayana kadar bitmiş stok da yenilemediler. 2’ye kadar stok güncellenmezse başka bir siteden alacağım mecburen.

Derken stok güncellendi ve ben şok. Hemen aldım bu sefer

kol
Titanseat KL-FRY-01-BL Beast Black Kumaş Oyuncu Koltuğu, şundan alayım dedim göz açıp kapayana kadar bitmiş stok da yenilemediler. 2’ye kadar stok güncellenmezse başka bir siteden alacağım mecburen.

Derken stok güncellendi ve ben şok. Hemen aldım bu sefer
koltuk geri geldi

Geri