Getir Finans 10000 TL Yatırarak 500 TL Kazanmak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

federalper

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,542
Getir Finans hesabınıza 10000 TL atın sonrasında getir finans sanal kartınız ile Nays'a 10000 TL yükleyin. Nays'a 10000 TL yatırdıktan sonra 500 TL cashbackiniz gelecek. Naysa yatırdığınız parayı da geri kendi hesabınıza havale edebilirsiniz.
Kartlarım kısmına tıkladığınız da sana özel %5 iade yazdığından emin olun yoksa olmaz.

Getir Finans hesabınıza 10000 TL atın sonrasında getir finans sanal kartınız ile Nays'a 10000 TL yükleyin. Nays'a 10000 TL yatırdıktan sonra 500 TL cashbackiniz gelecek. Naysa yatırdığınız parayı da geri kendi hesabınıza havale edebilirsiniz.
Kartlarım kısmına tıkladığınız da sana özel %5 iade yazdığından emin olun yoksa olmaz.
İade ne kadar sürede geldi

İade direk yansıdı teşekkürler :kedi:

Limit vs ayarlamamış olabilir misin hocam sanal karta ben sorunsuz tekte yaptım direkt
limit ayarlı... naysa havale yoluyla para atıyorum alıyor.. ama para yükle dediğimde '' banka kartından yükle '' diyorum.
getir hesabının bilgileri ile ödeyeceğim doğru dimi..3dsecureye atıyor o ara hata alıyorum.
Teknik işlemlerden dolayı işlemini şu an gerçekleştiremiyoruz diyor..

oldu hocam eyvallah bir de %1 iade de veriyor 1250tl kazanabiliyorsun diyor ama fiziki harcama diyor sanırım onu nasıl yaparız :D

limit ayarlı... naysa havale yoluyla para atıyorum alıyor.. ama para yükle dediğimde '' banka kartından yükle '' diyorum.
getir hesabının bilgileri ile ödeyeceğim doğru dimi..3dsecureye atıyor o ara hata alıyorum.
Teknik işlemlerden dolayı işlemini şu an gerçekleştiremiyoruz diyor..
Getirdeki sanal kart ile ödeyeceksiniz hocam evet havale yolu ile değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Getirdeki sanal kart ile ödeyeceksiniz hocam evet havale yolu ile değil.
Belki Naysa kart ile atma limitiniz dolmuştur aylık 20000 TL

oldu hocam eyvallah bir de %1 iade de veriyor 1250tl kazanabiliyorsun diyor ama fiziki harcama diyor sanırım onu nasıl yaparız :D
Onu bilmiyorum hocam eğer bilen varsa aydınlatsın onu da yapalım.

Hocam annemin getirfinans hesabından da yapıp ordanda almak istiyorum ama nays hesabımın ikinci 10 bini yükleyecek limiti kalmıyor nasıl yaparız

Yaptım ama kampanya gözükmesine rağmen anında gelmedi. Neden acaba?

Hocam annemin getirfinans hesabından da yapıp ordanda almak istiyorum ama nays hesabımın ikinci 10 bini yükleyecek limiti kalmıyor nasıl yaparız
Benim aylık limitim 20K normalde yetmesi lazım, annenizin adına nays hesabı açabilirsiniz.

Yaptım ama kampanya gözükmesine rağmen anında gelmedi. Neden acaba?
Bilemiyorum hocam dediğim gibi yaptıysanız eğer gelmesi lazım konudaki diğer arkadaşların hepsine gelmiş.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri