jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,938
Şahsen ben oyun oynadığım için kesinlikle 9070xt alırdım 2k yı geç 4k için de müthiş bir kart , 5070 hem saf güçte kötü hem de vram'i 12gb. Şöyle bir şey de var eğer oyunun yanında para da kazanabileceğim bir iş yapıyor olsaydım kesinlikle 5070 alırdım. CS2 de olan sorun tam sorun değil AMD kartlar çok kötü performans veriyordu güncellemeler ile düzeldi , eski konulardaki sorunlara bakarak kart almayın hocam yoksa nvidia 5000 serisinden soğursunuz yaşanan sorunlar çok daha kötü.Birde hocam şunu da söyleyeyim arkadaş bf 6 dışında cs2 dada olduğunu söylemiş konuyu bulursam atarım benim kafam oraya takıldı birde 5070 mı yoksa 9070xt mı dlss ve ve far teknolojilerini kullanarak yorum yaparsanız sevinirim saf güçte 5070 ti in rakibi olduğunu biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekstradan şahsi görüşümü de yapayım kullanmasını bilene ve stabil bir sistemi olan birinin ne nvidia ne intel ne de amd kart ile GÜNCELDE sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Tabii ki ufak tefek sorunlar olur ama çözümleri de olur.Şahsen ben oyun oynadığım için kesinlikle 9070xt alırdım 2k yı geç 4k için de müthiş bir kart , 5070 hem saf güçte kötü hem de vram'i 12gb. Şöyle bir şey de var eğer oyunun yanında para da kazanabileceğim bir iş yapıyor olsaydım kesinlikle 5070 alırdım. CS2 de olan sorun tam sorun değil AMD kartlar çok kötü performans veriyordu güncellemeler ile düzeldi , eski konulardaki sorunlara bakarak kart almayın hocam yoksa nvidia 5000 serisinden soğursunuz yaşanan sorunlar çok daha kötü.