RTX 5070Ti Düşük Watt Sorunu

Nvidia ayarlarından hiçbir şekilde gsync vsync açık olmadığına emin olun

Oyun içinde fps sınırlaması olmadığına dikkat edin

Ek olarak maksimum kare sınırını “uygulama kontrolünde” değil “maksimum yenileme hızı” gibi seçenek var onu seçin

Oyun optimizasyonu sorunuda olabilir; gpu kullanımı düşerse watt’ta düşer

Gpu kullanımının %90 ve üzerinde olduğundan emin olun

Şimdi gördüm %99 muş zaten

Arka planda gpu-z açıp oyun esnasında pci express 5.0 da çalıştığından emin olun

5080 de bile stabil 4k da oynayamıyolar. DLSS MFG köklüyoalr hepsini çamur gibi takılıyolar güya 4k.
Bende hepsini kökledim oynayabilmek uğruna ama nafile. MFG 6X Dinamik , DLSS Ultra performans vs. Ama FPS Yerlerde watt'ta yerlerde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia ayarlarından hiçbir şekilde gsync vsync açık olmadığına emin olun

Oyun içinde fps sınırlaması olmadığına dikkat edin

Ek olarak maksimum kare sınırını “uygulama kontrolünde” değil “maksimum yenileme hızı” gibi seçenek var onu seçin

Oyun optimizasyonu sorunuda olabilir; gpu kullanımı düşerse watt’ta düşer

Gpu kullanımının %90 ve üzerinde olduğundan emin olun
Ekran kartı kullanımı %99 , afterburner resim paylaştım. Evet dinamik MFG Açtım.

Merhabalar, RTX 5070Ti düşük Watt sebebiyle düşük FPS Sorunum var. Ekran kartı kullanımında sıkıntı yok ama çektiği watt düşük bu sebeple FPS'de düşük. Nvidia App en son güncel sürüm. Hatta DLSS 4.5 denedim değişen bir şey yok nasıl çözeceğim?
Resident evil Requiem - Ghost of Tsushima vs hepsinde aynı sorun. Monitör çözünürlük : 5120x1440
PSU : Corsair HX 1200
Okuduğum kadarıyla çok fazla şey denemişsiniz. Artık yazılımsal değil de donanımsal bir sorun gibi bu.

X3D işlemci almalı mıyım? İşlemci kullanımı da düşük işlemci darboğazı gözükmüyor. RAM'ler 6400MHZ CL30 32GBx2 64GB Oda sorun değil, anakartta da bir sıkıntı yok gündelik kullanımda vesaire anlamadım gitti.

X3D işlemci almalı mıyım? İşlemci kullanımı da düşük işlemci darboğazı gözükmüyor. RAM'ler 6400MHZ CL30 32GBx2 64GB Oda sorun değil, anakartta da bir sıkıntı yok gündelik kullanımda vesaire anlamadım gitti.
1080p harici işlemci pek fark etmez hocam

Bende hepsini kökledim oynayabilmek uğruna ama nafile. MFG 6X Dinamik , DLSS Ultra performans vs. Ama FPS Yerlerde watt'ta yerlerde

Ekran kartı kullanımı %99 , afterburner resim paylaştım. Evet dinamik MFG Açtım.
Farklı bir kart ile deneme şansınız varmı acaba arkadaşınızdan falan aynı kart olmasada eski model bi kart bile olabilir.

Farklı bir kart ile deneme şansınız varmı acaba arkadaşınızdan falan aynı kart olmasada eski model bi kart bile olabilir.
5070ti geçmeden önce 6900xt kullanıyordum sistem aynıydı sorunsuz oynuyordum her oyunu.

Hocam zaten işlemciniz oyun işlemcisi değilki 170w tdp nedir boşta 70 derece görsem kırar atarım pc yi. Satıp 9800x3D ye kesin geçin zaten. Ama Asrock'un anakartları x3D çipli işlemcileri yakıyo diye redditte dünya kadar konu var. Anakart güncellemesi de atabilirsiniz.

5070ti geçmeden önce 6900xt kullanıyordum sistem aynıydı sorunsuz oynuyordum her oyunu.
Peki sizin kartınızı başka bir sisteme takmayı denedinizmi hiç

Hocam zaten işlemciniz oyun işlemcisi değilki 170w tdp nedir boşta 70 derece görsem kırar atarım pc yi. Satıp 9800x3D ye kesin geçin zaten. Ama Asrock'un anakartları x3D çipli işlemcileri yakıyo diye redditte dünya kadar konu var. Anakart güncellemesi de atabilirsiniz.
Sıcaklığın bana bir zararı yokta , geçmişken AM6 Geçerim diyordum. Anakart işlemci kesin çözecekse sorunu değişirim hemen?

Peki sizin kartınızı başka bir sisteme takmayı denedinizmi hiç
Yok başka bir sistem yok o yüzden denemedim. Hep yeni güncellemeyle çözülür diyordum yeni güncellemeler de sorunu çözmedi en son çare konu açtım

Sıcaklığın bana bir zararı yokta , geçmişken AM6 Geçerim diyordum. Anakart işlemci kesin çözecekse sorunu değişirim hemen?
Hocam onu görmek için sizin ekran kartınızı başka bir sisteme takmamız gerekiyor ki aynı problemi oda yaşıyorsa direk kartı garantiye gönderin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,799
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri