Öneri 2k Monitör Önerisi bütçe 10k-20k

Reaksiyon skoru
77
Selamlar, 2k monitör arıyorum dikkatimi çeken bikaç model oldu fakat ya stokları bitmiş yada fiyatlar uçuk renkleri doygun daha çok hikayeli oyunlar dizi film vs. için kullanıcam ghosting olmaması 1. öncelik benim için. şuan güncel olarak asusun vg249q3a modelini kullanıyorum daha doğrusu yıllardır asus kullanıyorum lakin xiaominin alttaki modeli de çok ilgimi çekti mini led olması ve siyah renk doğruluğu ips e göre baya iyi olması özellikle bikaç forum okudum çok iyi bahseden de var çok kötü bahseden de var fikirlerinizi ve güncel piyasaya göre daha iyi, alternatif önerilerinizi almak istedim teşekkürler.

Selamlar, 2k monitör arıyorum dikkatimi çeken bikaç model oldu fakat ya stokları bitmiş yada fiyatlar uçuk renkleri doygun daha çok hikayeli oyunlar dizi film vs. için kullanıcam ghosting olmaması 1. öncelik benim için. şuan güncel olarak asusun vg249q3a modelini kullanıyorum daha doğrusu yıllardır asus kullanıyorum lakin xiaominin alttaki modeli de çok ilgimi çekti mini led olması ve siyah renk doğruluğu ips e göre baya iyi olması özellikle bikaç forum okudum çok iyi bahseden de var çok kötü bahseden de var fikirlerinizi ve güncel piyasaya göre daha iyi, alternatif önerilerinizi almak istedim teşekkürler.

Bu kadar çıktıktan sonra Samsung un 2K 180Hz Oled i al.

Bu kadar çıktıktan sonra Samsung un 2K 180Hz Oled i al.
hocam özellikle oled almak istemiyorum ben bi monitörü rahat 5 yıl kullanıyorum 3 yıldan sonra yanma bilmem ne riskine falan girmek istemiyorum çok biraz daha bildiğim sulardan gitmek istiyorum (ips) ama mini led olduğu için xiaomi oledlere bi nebze alternatif olur diye düşündüm

hocam özellikle oled almak istemiyorum ben bi monitörü rahat 5 yıl kullanıyorum 3 yıldan sonra yanma bilmem ne riskine falan girmek istemiyorum çok biraz daha bildiğim sulardan gitmek istiyorum (ips) ama mini led olduğu için xiaomi oledlere bi nebze alternatif olur diye düşündüm
Valla ben de IPS kullanıyordum, OLED e geçtim. Tabi biraz daha hassas kullanmaya çalışıyorum :)
IPS sabah kadar çalışıtırıyordum :)

Oledi günde aralıklı toplam 4 5 saati gecmedikçe yanma olayı mormale göre az olur

Oledi günde aralıklı toplam 4 5 saati gecmedikçe yanma olayı mormale göre az olur
hocam gün oluyo 12 saatten fazla açık kalıyo gün oluyo hiç açık kalmıyo şuan olede ne param yeter nede psikolojim 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu xiaomi monitörü kullanan çıksa da anlatsa keşke diye bekliyorum sabahtan beri monitör bakmaktan başım ağrıdı sürekli renk gamutu kontrol et fiyat kontrol et taksit kontrol et son çare foruma yazıyım dedim

Oled birkaç seneye kadar tam oturur bence. Uygun fiyatlı bir 2k alınıp geçilebilir

Oled birkaç seneye kadar tam oturur bence. Uygun fiyatlı bir 2k alınıp geçilebilir
hocam var mıdır öneriniz en ucuz alınabilicek olarak alttakini buldum xiaominin ölü piksel riskini ve fiyatını göze almaya değer mi yoksa asusdan devam mı bilemedim

gün de 10 saat oled kullanıyorum hiçbir şey olduğu yok hatta parlaklık full de yancak diye korkutuyorlar şurada oledi yanan kaç kişi gördünüz daha ya

gün de 10 saat oled kullanıyorum hiçbir şey olduğu yok hatta parlaklık full de yancak diye korkutuyorlar şurada oledi yanan kaç kişi gördünüz daha ya
haklısınız tabii ki lakin borca girip 20k ya gidip g5 alsam en giriş model oled insan ister istemez korkuyo üst modellerden olsa gene içim daha rahat olur rog strix modelleri gibi lakin 20k ya borçla oled almak bana mantıksız geliyo sonuçta alıcağım model en giriş model ve samsungdan zamanında çok ağzım yandı samsung monitörlerden uzak durmak istiyorum elimden geldiğince

Bu İkisini Alıp Keyfine Bakabilirsin .

Bu İkisini Alıp Keyfine Bakabilirsin .
hocam şöyle bi detay var attığınız modelin renk gamutu az da olsa daha düşük (renk doğruluğu o kadar önemli değil ama kullanılan panelin kalitesini gösteriyor diye biliyorum) bu monitörü önermenizin özel sebebi nedir

Geri