RTX 5070Ti Düşük Watt Sorunu

bayadır oyun oynamıyorum driverlar vs. güncel olmayabilir. 4k her şey ultra preset m performans. ben kartı normalde uvli kullanıyorum 5 derece falan daha soğuk çalışıyor ama kapatıp default ayarlarda ss aldım. 7500f var doyurmuyor kartı tam ama 4k olduğu için sıkıntı yaşamadım %90 oyunlarda.
Tamam işte daha ne olsun maaşallah

ilk resimde de oyundasin diye dusunerej islemcinin grafik birimini kullanma sorununu eledik ikinci resimde kartin kullanimi gozukmuyor. baska parcalara yonelecegiz konu da furmakta sorun olmadigni soylemissin oyunun ayarlarinda ekran kartini secebilecegin bir ayar varmi mesela warzone de ekran kartimizi secebiliyoruz oyunun ayarlarindan. umarim anlatabilmisimdir

ilk resimde de oyundasin diye dusunerej islemcinin grafik birimini kullanma sorununu eledik ikinci resimde kartin kullanimi gozukmuyor. baska parcalara yonelecegiz konu da furmakta sorun olmadigni soylemissin oyunun ayarlarinda ekran kartini secebilecegin bir ayar varmi mesela warzone de ekran kartimizi secebiliyoruz oyunun ayarlarindan. umarim anlatabilmisimdir
Afterburner'daki Mem2 zaten harici GPU , dahili grafik işlemcisi direkt kullanım 0 windows tarafından kullanılmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk resimde zaten gözüküyor GPU 0 %0 olarak kullanım oyun esnasında.

igamelerde OC modu var kendinden OC atıp kartın frekansını aşırtabiliyorsun benim 5070de bu frekanslarda çalışıyor hatta afterburnerdan 3100e kadar çekebiliyorum çökme olmuyor

gpu z indirip veri yolu olarak ne gördüğünü söyler misin?
O frekansı 100W ile göremez sorun o.

• Beğen
Reaksiyonlar: zlL1
bayadır oyun oynamıyorum driverlar vs. güncel olmayabilir. 4k her şey ultra preset m performans. ben kartı normalde uvli kullanıyorum 5 derece falan daha soğuk çalışıyor ama kapatıp default ayarlarda ss aldım. 7500f var doyurmuyor kartı tam ama 4k olduğu için sıkıntı yaşamadım %90 oyunlarda.
Kafayı yememek elde değil rezilliğe bak https://ibb.co/sJkQdzYM
En fazla 200W 60FPS Görüyor %99 kullanım 50-52 derece.

O frekansı 100W ile göremez sorun o.
OC tuşunu açtıysa 1.2v ile görüyor ben 0.9v ile görüyorum UV yaptığım için görebilir pek W bakmıyor o iş maksimum performans açıksa kart kendini 2550 2900 arasında dalgalandırıyor

Arkadaki OC butonu açıksa kapatıp dener misin?

DDU ile sürücüyü kaldırıp 2 3 sürüm önceki driveri kurup dener misiniz?
Önceden böyle bir sorun var mıydı yoksa yeni mi olmaya başladı ?
Önceden de vardı güncellemeye düzelir sandım düzelmedi

ekran kartını kullanmıyor resmen hocam yazılımsal bir sorun bu ama neden sadece oyunları etkiliyor stres testini etkilemiyor anlamadım. işlemci watt ve derece de çok yüksek pbo yapmadınız mı? rica etsem özel çözünürlük oluşturup 4K dener misiniz? bir de arka plandaki uygulamaları kapatın apple music windowsta sıkıntılı diye biliyorum sorun bu yüzden değildir belki ama sadece oyun açıkken de durum aynı mı bakalım bi

Tüm oyunlarda mı bu şekilde yoksa bir kaç oyunda mı bu sorun ?
Çoğu oyunda böyle

ekran kartını kullanmıyor resmen hocam yazılımsal bir sorun bu ama neden sadece oyunları etkiliyor stres testini etkilemiyor anlamadım. işlemci watt ve derece de çok yüksek pbo yapmadınız mı? rica etsem özel çözünürlük oluşturup 4K dener misiniz? bir de arka plandaki uygulamaları kapatın apple music windowsta sıkıntılı diye biliyorum sorun bu yüzden değildir belki ama sadece oyun açıkken de durum aynı mı bakalım bi
Pbo ben müdahale etmedim varsayılan nasılsa öyledir ama varsayılan açık geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Geri