6k Bütçe ile monitör önerisi

zyixexe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
aklımda
bu ve
bu var alınır mı? sizce alınmazsa ne almalıyım

Hocam FHD yüksek hz mi arıyorsunuz? Sisteminiz ne, nasıl oyunlar oynuyorsunuz biraz detay verirseniz daha iyi olabilir.

Hocam FHD yüksek hz mi arıyorsunuz? Sisteminiz ne, nasıl oyunlar oynuyorsunuz biraz detay verirseniz daha iyi olabilir.
tamamdır hocam pardon
sistemim bu 2k oynamayacağım için fhd ve 180hz den yüksek monitör istiyorum genellikle fps/hikaye oyunları oynuyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
aklımda
bu ve
bu var alınır mı? sizce alınmazsa ne almalıyım
1000 lira artirirsan sana Lenovo 320 Hz öneririm

Gigabyte gaming gecesinde güzel fiyata düşüyordu diye hatırlıyorum, sisteminiz almaz ama zararı olmaz yüksek hz'in derseniz şunu da inceleyebilirsiniz ben kullanıyorum gayet memnumum.
Güncel olarak yeni çıkan monitörler falan var ise ben pek takip edemedim @Tayfunns hocamın başka önerisi olur belki.
6k bütçeye zor çıktım hocam 7kyı zorlamaya çalışacağım ama

6k bütçeye zor çıktım hocam 7kyı zorlamaya çalışacağım ama
6 zor çıktıysanız 7yi zorlamanın çok bir anlamı yok hocam ya sisteminiz muhtemelen 320 hz stabil almıyordur zaten, ben olsam 240hz bütçeyi zorlamayanlara bakardım. Sistemi güncellediğinizde de muhtemelen 2K monitör istersiniz.

6 zor çıktıysanız 7yi zorlamanın çok bir anlamı yok hocam ya sisteminiz muhtemelen 320 hz stabil almıyordur zaten, ben olsam 240hz bütçeyi zorlamayanlara bakardım. Sistemi güncellediğinizde de muhtemelen 2K monitör istersiniz.
320fps aldığım oyun yok :D o zaman gigabytemı alayım

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
320fps aldığım oyun yok :D o zaman gigabytemı alayım
Hocam attığınız gigabyte fiyatına göre güzel duruyor, ama tayfun hocayı etiketledim o daha iyi bilir benden isterseniz biraz cevap bekleyin ondan. O ara gigabyteı biraz araştırırsınız kroniği vs var mı ilgili monitörün

Tayfun hocam daha iyi bilir ama sana önerilerim benim bunlar olur

Hocam keşke sistemi de yazsaydınız ona göre önerirdik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,924
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri