Office satın alma önerisi

trifor

80+
Reaksiyon skoru
71
Arkadaslar merhaba,2. Pc olarak okulda kullanmak icin macbook satın aldım ancak office satin alcam, microsoftun ogrenci programina bizim okul kayitli degilmis. Apple uzerinden 4300tlye office 2024 alinabiliyor o sinirsiz mi? Birde crack oneriyormusunuz?

Arkadaslar merhaba,2. Pc olarak okulda kullanmak icin macbook satın aldım ancak office satin alcam, microsoftun ogrenci programina bizim okul kayitli degilmis. Apple uzerinden 4300tlye office 2024 alinabiliyor o sinirsiz mi? Birde crack oneriyormusunuz?
Apple bir cihaz bul Onedrive indir ardından 6 kişilik olanı al 23.99Tl olması lazım 1 senedir böyle kullanıyorum hem office var hem depolama

Apple bir cihaz bul Onedrive indir ardından 6 kişilik olanı al 23.99Tl olması lazım 1 senedir böyle kullanıyorum hem office var hem depolama
24 tl nasıl oluyor hocam onedrive satin alinca office de mi geliyor?

Hocam cok garip, neden bu kadar ucuza geliyor acaba bir bit yenigi olmasin?
Bölgesel diyeceğim ama bana da saçma geliyor hala :D 1 senedir böyle kullanıyorum şuan bi sıkıntı yok max fiyat artar iptal ederiz bozmaz yap geç

kardeşim, hepsiburada da falan ucuza keyler satılıyor. Onlardan al. Onlar olmadı diyelim, bul bi öğrenci arkadaş. ateşle 3 5 kuruş, adamın mailini kullan. o da olmadı Yks gir (seneye için) yaz bi bölüm, al sana 700 tl ye 2 senelik öğrenci maili. Gözünü seveyim 4300 TL verilir mi ya. hadi işinle ilgili olur değil 4300 43k bile verirsin. Ama sen öğrencisin. Gerek yok bence çok para vermeye.

100 200liraya key ler satılıyor onlardan al geç neden o kadar para veriyorsun.

Microsoft activation scrips ile kalıcı bir şekilde etkinleştirebilirsin. Uygulama açık kaynak ve güvenilir.

Bölgesel diyeceğim ama bana da saçma geliyor hala :D 1 senedir böyle kullanıyorum şuan bi sıkıntı yok max fiyat artar iptal ederiz bozmaz yap geç
Valla kardes beton yetmez, yaptim oldu 😂😂 garip bir sekilde 1tb yer ve 365 27tl. Bug sanirsam. Aslinda uzun sureli alabilme olacakta alacan bunu.

Valla kardes beton yetmez, yaptim oldu 😂😂 garip bir sekilde 1tb yer ve 365 27tl. Bug sanirsam. Aslinda uzun sureli alabilme olacakta alacan bunu.
SLIASLDOIFHJ güle güle kullan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,789
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri