Çözüldü✓ Yatırımımı Bozup Bilgisayar mı alsam?

swan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
179
100k dan biraz fazla yatırımım(Altın) var şuanlık bir yerde çalışmıyorum düzeltmem gereken bazı şeyler var pcrım ama 4 yıl filan oldu şu sıralar oyun,blender,unrealengine o tarz şeylerlerle uğraşıyorum neyse sizce yatırımı çekip pc almalımıyım sizce fikrinizi sormak istedim

Anakart: Asus EX-A320M-GAMING
işlemci : Amd Ryzen 5 Pro 3350g
ram: 2x8 kingston
ssd: 500gb kıoxıa
kasa: eski bir kasa
power: 250w

100k dan biraz fazla yatırımım(Altın) var şuanlık bir yerde çalışmıyorum düzeltmem gereken bazı şeyler var pcrım ama 4 yıl filan oldu şu sıralar oyun,blender,unrealengine o tarz şeylerlerle uğraşıyorum neyse sizce yatırımı çekip pc almalımıyım sizce fikrinizi sormak istedim

Anakart: Asus EX-A320M-GAMING
işlemci : Amd Ryzen 5 Pro 3350g
ram: 2x8 kingston
ssd: 500gb kıoxıa
kasa: eski bir kasa
power: 250w
hocam bence bekle ram fiyatlarının düşmesini yada ikinci elden ramial gerisini sıfır al derim

Yatırım bozulmaz hele altın düşmüşken...

hocam bence bekle ram fiyatlarının düşmesini yada ikinci elden ramial gerisini sıfır al derim
olabildiğince hepsini sıfır almayı düşünüyorumda ikinci el piyasası saçma sapan fiyatlar ama bozdurmalımıyım? sorun orda :D

Yatırımını bozma. İmkan ve iş olunca ikinci el uygun bir sistem al. 15-25 arasına. Zaten elindeki sistemi 3 e yada 5 e katlar. Ama en azından yatırımını bozmamış olursun.

Şuan altın için yapılacak tek şey almak. Satmak yapacağın en büyük hata olur 8 binden bozsan belki diyebilirdim

yatırım bozulmaz hele pc ıcın ama senın suankı ıs modelıne gorede bı gereklılık
onlar hobi amaçlı yapıyorumda 3d yazıcı da almayı düşünüyorum model filan işte ama yatırım işte bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yatırımını bozma. İmkan ve iş olunca ikinci el uygun bir sistem al. 15-25 arasına. Zaten elindeki sistemi 3 e yada 5 e katlar. Ama en azından yatırımını bozmamış olursun.
oda doğru pc hafif donmaya filan başladı bir yandan

Şuan altın için yapılacak tek şey almak. Satmak yapacağın en büyük hata olur 8 binden bozsan belki diyebilirdim
şuan değilde artınca filan

Ram ve SSD fiyatlarının düşeceğini sanmıyorum.
çinmiydi neydi yeni ram ve ekran kartı çıkarmışda piyasa düşer belki umudumuz o yönde

Sana bağlı bişey sana ekmek yedircek bi iş içinse pc alınır sonuçda blender,unrealengine diyorsun sırf eğlenmek için yapmıyorsan ciddi bi iş yürüteceksen yükseltmen iyi olur ama çokda sallamıcaksan sadece yenilemek içinse çok gerek yok işini görüyosa idare edilir yada ufak çapluı upgrade ler yapabilirsin işlemcini 5600 e yükseltebilirsin 2k fark verirsin ekran kartı alırsın bi 5 6k ya efendime dim 1 1.5k ya da bi psu alırsın işini görür bence ama dediğim gibi bu işden ekmek yiceksen yao ve belli bi tecrüben YOKSA unrialda blenderda bence şuanlık idare etmeye bak dediğim gibi ufak bi yükseltme yap bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,023
Üyeler
191,203
Son üye
kaanbeaaa
Geri