Gerçek feminizm evet , peki gerçek feminist olan kadın var mı ? hayır.şuan üniversitede derste işliyorlar iddialari kadin-erkek esitligi saglamak (!). Merak ediyorum gorusleriniz nedir?
Cars 3 den sonra kadın hakları benim için bitmiştir bir daha da gelmezşuan üniversitede derste işliyorlar iddialari kadin-erkek esitligi saglamak (!). Merak ediyorum gorusleriniz nedir?
VarGerçek feminizm evet , peki gerçek feminist olan kadın var mı ? hayır.
Cars 3 sana nasıl bir travma bıraktı da kadın haklarını yok ettin bilader ya.Cars 3 den sonra kadın hakları benim için bitmiştir bir daha da gelmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Var![]()
Yoktu ki zaten (!)Cars 3 sana nasıl bir travma bıraktı da kadın haklarını yok ettin bilader ya.
Katılıyorum, ama anlatsan da kim anlar...Eşitlik kavramının gerçekliğine pek inanmıyorum ideal insan tanımı gibi bir şey bu eşitlik kavramı sadecebir itopya insanlar hiçbir zaman eşit olmyacaklar bence ki bahsettiğiniz iki kategori çok geniş erkekler ve kadınlar eşitlik kavramını ele aldığımız bağlamı çok daraltsak mesala aynı odada çalışan ayni işi yapan iki insan bile eşit olmayacaklardır bu yüzden bence insanlar arası eşitiği değil adaleti sağlamaya çalışmalıyız büyük çapta buda bir hayal ama en azından biraz daha gerçekçi bence
şuan üniversitede derste işliyorlar iddialari kadin-erkek esitligi saglamak (!). Merak ediyorum gorusleriniz nedir?
Belediyenin spor salonuna gitmeyi düşündüm. Kadınlara daha ucuz veriyorlar tamamen pozitif ayrımcılıkşuan üniversitede derste işliyorlar iddialari kadin-erkek esitligi saglamak (!). Merak ediyorum gorusleriniz nedir?