Feminizm Eşitlik mi Dominasyon mu?

NedoxBey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
617
şuan üniversitede derste işliyorlar iddialari kadin-erkek esitligi saglamak (!). Merak ediyorum gorusleriniz nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
şuan üniversitede derste işliyorlar iddialari kadin-erkek esitligi saglamak (!). Merak ediyorum gorusleriniz nedir?
Gerçek feminizm evet , peki gerçek feminist olan kadın var mı ? hayır.

Cars 3 den sonra kadın hakları benim için bitmiştir bir daha da gelmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Var 😉
Cars 3 sana nasıl bir travma bıraktı da kadın haklarını yok ettin bilader ya.

Feministlere bayan deme işi nasıl

Eşitlik kavramının gerçekliğine pek inanmıyorum ideal insan tanımı gibi bir şey bu eşitlik kavramı sadecebir itopya insanlar hiçbir zaman eşit olmyacaklar bence ki bahsettiğiniz iki kategori çok geniş erkekler ve kadınlar eşitlik kavramını ele aldığımız bağlamı çok daraltsak mesala aynı odada çalışan ayni işi yapan iki insan bile eşit olmayacaklardır bu yüzden bence insanlar arası eşitiği değil adaleti sağlamaya çalışmalıyız büyük çapta buda bir hayal ama en azından biraz daha gerçekçi bence

Eşitlik kavramının gerçekliğine pek inanmıyorum ideal insan tanımı gibi bir şey bu eşitlik kavramı sadecebir itopya insanlar hiçbir zaman eşit olmyacaklar bence ki bahsettiğiniz iki kategori çok geniş erkekler ve kadınlar eşitlik kavramını ele aldığımız bağlamı çok daraltsak mesala aynı odada çalışan ayni işi yapan iki insan bile eşit olmayacaklardır bu yüzden bence insanlar arası eşitiği değil adaleti sağlamaya çalışmalıyız büyük çapta buda bir hayal ama en azından biraz daha gerçekçi bence
Katılıyorum, ama anlatsan da kim anlar...

şuanki sözde feministler erkekler ölsün diyen erizekalı topluluğu

Belediyenin spor salonuna gitmeyi düşündüm. Kadınlara daha ucuz veriyorlar tamamen pozitif ayrımcılık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,975
Üyeler
191,195
Son üye
Apollon00
Geri