LegendForce
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyim hatta driverları da güncelleyeyimBir de nvidia app yüklüyse silip dener misin? O da bozuyor bazen oyunları
Deneyim hatta driverları da güncelleyeyimBir de nvidia app yüklüyse silip dener misin? O da bozuyor bazen oyunları
cevaplara baktım ama çoğu kişinin haberi yok galiba elden ringde 60fps kilidi var ve bu kilidi çok kolay açabilirsin Steamden Loseless Scaling alıyorsun galiba 2 dolar falandı oyuna girmeden önce onu açıyorsun ve oyunu 150fps de oynuyorsun iyi oyunlar5080, 9950x3d, 32gb ram var ama elden ring kasıyor
Sizi b1 seviyesi okuduğunu anlama türkçe kursuna yönlendireceğim.cevaplara baktım ama çoğu kişinin haberi yok galiba elden ringde 60fps kilidi var ve bu kilidi çok kolay açabilirsin Steamden Loseless Scaling alıyorsun galiba 2 dolar falandı oyuna girmeden önce onu açıyorsun ve oyunu 150fps de oynuyorsun iyi oyunlar
ben 60 fps göremiyorum sorun ocevaplara baktım ama çoğu kişinin haberi yok galiba elden ringde 60fps kilidi var ve bu kilidi çok kolay açabilirsin Steamden Loseless Scaling alıyorsun galiba 2 dolar falandı oyuna girmeden önce onu açıyorsun ve oyunu 150fps de oynuyorsun iyi oyunlar
onu anlıyorum zaten 60fps de alamayacağını biliyorum çünkü 60fps kilidi yüzünden oyuna drop giriyor 40fps üstüne çıkamıyorSizi b1 seviyesi okuduğunu anlama türkçe kursuna yönlendireceğim.
Sorun 60 fps alamaması zaten. 40 da takılı kaldı diyor.
zaten vardı bende hemen deneyeyim o zamanonu anlıyorum zaten 60fps de alamayacağını biliyorum çünkü 60fps kilidi yüzünden oyuna drop giriyor 40fps üstüne çıkamıyor
hocam göremezsiniz zaten oyunun 60fps kilidi drop yapıyor daha düşük alıyorsunuz dediğimi yapın işe yaramazsa iade edersiniz uygulamayı ben elden ringi böyle oynadım oynamasam önermem sizeben 60 fps göremiyorum sorun o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
driver güncelledim daha az drop gçriyor ama hala kasıyor. oyun 1k med ayarlarda 99gpu kullanıma ulaşmıştı bi anormallik var
Bak bu ilginç bir teori, internetteki videolarda asla böyle olmuyor ama bende merak ettim şimdi.onu anlıyorum zaten 60fps de alamayacağını biliyorum çünkü 60fps kilidi yüzünden oyuna drop giriyor 40fps üstüne çıkamıyor
yapmam gereken ayar var mı scale etmem yeterli mihocam göremezsiniz zaten oyunun 60fps kilidi drop yapıyor daha düşük alıyorsunuz dediğimi yapın işe yaramazsa iade edersiniz uygulamayı ben elden ringi böyle oynadım oynamasam önermem size
Bunu ben yarın kendimde 2k ultraya alıp deneyeceğim bir tur.hocam göremezsiniz zaten oyunun 60fps kilidi drop yapıyor daha düşük alıyorsunuz dediğimi yapın işe yaramazsa iade edersiniz uygulamayı ben elden ringi böyle oynadım oynamasam önermem size
scale yapın direk eğer çalışmazsa şuan scaling modları ne durumda bilmiyorum yapay zekaya sorunyapmam gereken ayar var mı scale etmem yeterli mi
normal fps 49 ama scale edilip alınan 90 oluyur drop baya azaldı ama gene var o da oyunun eskiliğindendir sanırımscale yapın direk eğer çalışmazsa şuan scaling modları ne durumda bilmiyorum yapay zekaya sorun
scale yöntemlerini değiştirerek deneyin ben ortalama 120fps alıyordum ama o zamanlar 4060 lı sistemde 1080p de oynuyordum bu arada oyun ayarlarını ss atabilir misiniz grafik ayarı kısmında ne vardı ınuttumnormal fps 49 ama scale edilip alınan 90 oluyur drop baya azaldı ama gene var o da oyunun eskiliğindendir sanırım