Elden ring kasıyor!!

5080, 9950x3d, 32gb ram var ama elden ring kasıyor
cevaplara baktım ama çoğu kişinin haberi yok galiba elden ringde 60fps kilidi var ve bu kilidi çok kolay açabilirsin Steamden Loseless Scaling alıyorsun galiba 2 dolar falandı oyuna girmeden önce onu açıyorsun ve oyunu 150fps de oynuyorsun iyi oyunlar

cevaplara baktım ama çoğu kişinin haberi yok galiba elden ringde 60fps kilidi var ve bu kilidi çok kolay açabilirsin Steamden Loseless Scaling alıyorsun galiba 2 dolar falandı oyuna girmeden önce onu açıyorsun ve oyunu 150fps de oynuyorsun iyi oyunlar
Sizi b1 seviyesi okuduğunu anlama türkçe kursuna yönlendireceğim.

Sorun 60 fps alamaması zaten. 40 da takılı kaldı diyor.

ben 60 fps göremiyorum sorun o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

driver güncelledim daha az drop gçriyor ama hala kasıyor. oyun 1k med ayarlarda 99gpu kullanıma ulaşmıştı bi anormallik var

Sizi b1 seviyesi okuduğunu anlama türkçe kursuna yönlendireceğim.

Sorun 60 fps alamaması zaten. 40 da takılı kaldı diyor.
onu anlıyorum zaten 60fps de alamayacağını biliyorum çünkü 60fps kilidi yüzünden oyuna drop giriyor 40fps üstüne çıkamıyor

ben 60 fps göremiyorum sorun o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

driver güncelledim daha az drop gçriyor ama hala kasıyor. oyun 1k med ayarlarda 99gpu kullanıma ulaşmıştı bi anormallik var
hocam göremezsiniz zaten oyunun 60fps kilidi drop yapıyor daha düşük alıyorsunuz dediğimi yapın işe yaramazsa iade edersiniz uygulamayı ben elden ringi böyle oynadım oynamasam önermem size

onu anlıyorum zaten 60fps de alamayacağını biliyorum çünkü 60fps kilidi yüzünden oyuna drop giriyor 40fps üstüne çıkamıyor
Bak bu ilginç bir teori, internetteki videolarda asla böyle olmuyor ama bende merak ettim şimdi.

hocam göremezsiniz zaten oyunun 60fps kilidi drop yapıyor daha düşük alıyorsunuz dediğimi yapın işe yaramazsa iade edersiniz uygulamayı ben elden ringi böyle oynadım oynamasam önermem size
yapmam gereken ayar var mı scale etmem yeterli mi

Bunu ben yarın kendimde 2k ultraya alıp deneyeceğim bir tur.

scale yapın direk eğer çalışmazsa şuan scaling modları ne durumda bilmiyorum yapay zekaya sorun
normal fps 49 ama scale edilip alınan 90 oluyur drop baya azaldı ama gene var o da oyunun eskiliğindendir sanırım

normal fps 49 ama scale edilip alınan 90 oluyur drop baya azaldı ama gene var o da oyunun eskiliğindendir sanırım
scale yöntemlerini değiştirerek deneyin ben ortalama 120fps alıyordum ama o zamanlar 4060 lı sistemde 1080p de oynuyordum bu arada oyun ayarlarını ss atabilir misiniz grafik ayarı kısmında ne vardı ınuttum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,789
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri