elden ring klavye mousela oynardım fakat kolla daha rahat olduğu söyleniliyor siz ne düşünüyorsunuz?
kol çakma da farkedermiBen gamepad kullanmayı elden ring ile öğrendim, tavsiyem kesinlikle gamepad.
Biraz alış sonra klavye mouse dene bu ne ya dersin![]()
Algılamasında sorun yoksa etmez sanıyorm, en ufak gecikme hissedersen sal gamepadi cunku bosslar zorkol çakma da farkedermi![]()
osman kardeş şimdiye kadar hiç deneyimim olmadı kolla oynama, dedim bi logitechin kollarından birini alim öyle denicembazı oyunlar vardır ki gamepad ile zevkin doruklarını yaşarsın kesinlikle gamepad
dandik kollar maalesef hissiyat konusunda kötüler, daha kalitelisi seni uzun süre hem idare eder hem zevkini yaşatırosman kardeş şimdiye kadar hiç deneyimim olmadı kolla oynama, dedim bi logitechin kollarından birini alim öyle denicem
Aslında bir tane var kolda çok dandik bişi
Hall effect içermeyen ucuz kollardansa sinir edebilir. Biraz bütçe ayırıp indirimden falan ₺1100-1500 arasına Gamepower, Secuzi hall effectli gamepadini salan fena olmaz. Hatta Wraith'da ₺1800 güzel bir gamepad var.kol çakma da farkedermi![]()
sağolun hocam bilgi içinAlgılamasında sorun yoksa etmez sanıyorm, en ufak gecikme hissedersen sal gamepadi cunku bosslar zor
logiteche güvendiğim için logitech bakıyordum en son, bunlarıda inceleyeceğim teşekkürlerHall effect içermeyen ucuz kollardansa sinir edebilir. Biraz bütçe ayırıp indirimden falan ₺1100-1500 arasına Gamepower, Secuzi hall effectli gamepadini salan fena olmaz. Hatta Wraith'da ₺1800 güzel bir gamepad var.
Gerçi bu fiyatları taksitle alınır da, taksit şart değilse Wraith'deki gamepad daha iyi.
![]()
ZD Gaming Classic Legend Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mirliva veya Videoyun kodları ile küçük bir indirim de kazanabilirsiniz.
Logitech gamepad tarafındaki ürünleri çok eski. Hall effect yok, en fazla malzeme kalitesi olarak çakma gamepadlerden iyi. Onun dışında konforlu değil ve bahsettiğimiz hall effect içermemesinden dolayı, drift sorunu yaşama ihtimaliniz var.sağolun hocam bilgi için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
logiteche güvendiğim için logitech bakıyordum en son, bunlarıda inceleyeceğim teşekkürler
ben dedim herhalde nostalji vs olsun diye tasarımları böyle bunu dikkate alacağım. peki öneri kolunuz varmı? teşekkürlerLogitech gamepad tarafındaki ürünleri çok eski. Hall effect yok, en fazla malzeme kalitesi olarak çakma gamepadlerden iyi. Onun dışında konforlu değil ve bahsettiğimiz hall effect içermemesinden dolayı, drift sorunu yaşama ihtimaliniz var.
Fare ve kulaklık dışında Logitech'i pek tercih etmezdim. Gamepad tarafında yeni ürünü yok. Klavyeleri ise yerele pek getirtmiyor. Çevre birimlerinde artık yeni trend Çinliler veya bu Logitech, Razer, SS üçlüsünün dışında kalan orta avrupa ülkelerinde üretilen ürünler.
söylemeniz iyi oldu. teşekkürler ali kaptana selam söyleyindandik kollar maalesef hissiyat konusunda kötüler, daha kalitelisi seni uzun süre hem idare eder hem zevkini yaşatır