Nasıl 9 Taksit Laptop Alırım?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,085
Burslar ve aileden gelenlerle 20k falan geliyor ayda. İş bankasında limitim 40k. 50k civarına 9 taksit 5060'lı laptop alacam ancak hepsiburada premium Worldcard ve qnb trendyol kart alamıyorum. Limiti düşürün dediler baya düşürdüm hâlâ aynı. Hiçbir zaman borcumu bırakmadım hep ödedim.

Ben trendyoldan 2-3 ay önce 9 taksit almıştım bi bakarsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baktığımda yine dokuz taksit yapıyordu diye
İş Bankası 3 taksit
Garanti TEB DenizBank ziraat bankası6 taksit

Yapı Kredi Akbank Halkbank vakıfbank QNB Finansbank Kuveyt Türk 3 taksit

QNB Finansbank Trendyol kartı 9 taksit

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
  • Beğen
Burslar ve aileden gelenlerle 20k falan geliyor ayda. İş bankasında limitim 40k. 50k civarına 9 taksit 5060'lı laptop alacam ancak hepsiburada premium Worldcard ve qnb trendyol kart alamıyorum. Limiti düşürün dediler baya düşürdüm hâlâ aynı. Hiçbir zaman borcumu bırakmadım hep ödedim.
Hepsiburada ya visa kartlarina, ya da hepsiburada world karta (yapikrediden hb world karta basvuruyosun, bildigin kredi kartı) 9 taksit imkani veriyor. Eger hb world kart ile almayi dusunuyosan, burda bankanin vermis oldugu limit seni baglar. Yapi kredi kredibiliten yüksek ise, hb world karta da yüksek limit cikar veya asil kart limitini dusurup, hb world kart limitini artirip, istedigin leptopu pesin fiyatina 9 taksit alirsin. Hatta kampanyalari da guzeldi ben alirken. 1000 tl hb bonusu ve geri iadesi vardi diye hatirliyorum. Ustune 1 sene de hb premium uyeligi vermislerdi

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,465
Üyeler
193,053
Son üye
kc.ozn
Geri