❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

marka inceletmek isterse inceler hayrına alıp reklamını yapmaz para alıyolar sonuçta inceleme başına
Yok mesela bu ürün çok popüler olduğu için alıp inceliyorlar. Etkileşimde reklam onlar için öyle düşün.

bütçe 8-9k bunu mu alayım yoksa başka 27 2k öneriniz var mı?

Ürün ne c3 ne de düz 22c. Revize edilmiş 22c modeli bu. Kutudan 200 hz çıkıyor önde ktc yazmıyor 2 hdmi 2 dp girişi var adaptör laptop adaptörü gibi yenilemeler var ama hoparlör yok hdr400 yok kutusundaki etikette de h27t22c yazıyor c3 modelinde ise kutusundaki etikette h27t22c-3 yazıyor

Ürün ne c3 ne de düz 22c. Revize edilmiş 22c modeli bu. Kutudan 200 hz çıkıyor önde ktc yazmıyor 2 hdmi 2 dp girişi var adaptör laptop adaptörü gibi yenilemeler var ama hoparlör yok hdr400 yok kutusundaki etikette de h27t22c yazıyor c3 modelinde ise kutusundaki etikette h27t22c-3 yazıyor
Bazı ürünler TR'ye kısılmış çıkıyor. Bilen birisi ürünü aldığında inceleyince tam olarak çözülür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

HDR400 dediğinin çok bir olayı yok monitör 400 nit üstü zaten c3'te hdr 400 var. Ama işte test etmek lazım.

Bazı ürünler TR'ye kısılmış çıkıyor. Bilen birisi ürünü aldığında inceleyince tam olarak çözülür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

HDR400 dediğinin çok bir olayı yok monitör 400 nit üstü zaten c3'te hdr 400 var. Ama işte test etmek lazım.
Konu c3 versiyonu olup olmaması paneli fark ediyor çünkü. Hdr400 kullanılacak bir şey değil zaten. Ben aldım ürün c3 değil

Evet HDR400 ve hoparlörden bahsediliyor satıcı acaba yorumlarda C3 gönderiliyor dedi diye mi C3 diye cevapladı diye düşünüyorum şu an. C3 kullananların incelemelerine baktım. Windows grafik ayarları kısmında yenileme hızı, bit değeri ve model ismi yazan yerde doğal olarak C3 diye yazıyor. 200hz alan arkadaşlarda da C3 mü yazıyor acaba. Bana biraz satıcı ürünü alanların yaptığı yorumlardan yola çıkarak C3 diye cevaplıyormuş gibi geldi. Sadece yenileme hızına bakarak C3 diyoruz bilemiyorum. Ktc belki yeni modellerde firmware güncelleyip 200hz oc yapmıştır (fabrikadan) OSD menüsüne OC seçeneği koymuştur olur mu olur yani. Mesela gigabyte G25F2 180hz panel kullanıyor ama fabrikadan oc edilmiş şekilde geliyor 200hz. Ktc de güncellemiş olamaz mı? Bence olabilir. Üstüne osd menüsüne oc seçeneği koyar bitti gitti. 180hz monitörü 210hz kullanırsın böyle. Tabii bu ihtimal. C3 de olabilir.
Hocam halihazırda elimde geçen sene satın almış olduğum Dell G2724D 2k monitör var. BU konudaki KTC yi de çektim, sizce hangisi üstündür? Ona göre diğerini ikinci monitör yapmayı planlıyorum.

Konu c3 versiyonu olup olmaması paneli fark ediyor çünkü. Hdr400 kullanılacak bir şey değil zaten. Ben aldım ürün c3 değil
Siz hangi tarihte almıştınız?
Edit: Gördüm şimdi aynı anda yazmışız mesajları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,675
Üyeler
192,766
Son üye
Fevzy
Geri