❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

Bu monitörü 7-7.5k iken çok araştırmıştım tüm yurt dışı incelemeleri bir dünya var. Redditte bir sürü olumlu yorum var. Marka zaten asya pazarında çok bilinen bir marka. Şuan sadece bi youtuber şunu alıp incelese 1 günde LG gibi 9 10k ya çıkacak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ucuzken alın aldırın.
Teknoklik zaten şu monitörü satarak ailesini geçindiriyo valla :)

Trendyolda var yazmışım, model seri numarasını eklemişim (en üstte direk çıkıyor zaten). Hızlı konuyu açtımki link koymadan alacak kaçırmasın hızlı bitiyor diye, konuyuda açar açmaz yazdınız düzenleme tuşuna basarken, bu kadar tembel olmamak lazım.
Ne? xd forumda yenisin abicim sanırım

Valla C3'te hoparlör falanda gözüküyor, yani satıcının dediği gibiyse gayet iyi.

Abicim = Üstünlük kuruldu :D
engelledim seni işine bak hadi

Valla C3'te hoparlör falanda gözüküyor, yani satıcının dediği gibiyse gayet iyi.

Abicim = Üstünlük kuruldu :D
Evet HDR400 ve hoparlörden bahsediliyor satıcı acaba yorumlarda C3 gönderiliyor dedi diye mi C3 diye cevapladı diye düşünüyorum şu an. C3 kullananların incelemelerine baktım. Windows grafik ayarları kısmında yenileme hızı, bit değeri ve model ismi yazan yerde doğal olarak C3 diye yazıyor. 200hz alan arkadaşlarda da C3 mü yazıyor acaba. Bana biraz satıcı ürünü alanların yaptığı yorumlardan yola çıkarak C3 diye cevaplıyormuş gibi geldi. Sadece yenileme hızına bakarak C3 diyoruz bilemiyorum. Ktc belki yeni modellerde firmware güncelleyip 200hz oc yapmıştır (fabrikadan) OSD menüsüne OC seçeneği koymuştur olur mu olur yani. Mesela gigabyte G25F2 180hz panel kullanıyor ama fabrikadan oc edilmiş şekilde geliyor 200hz. Ktc de güncellemiş olamaz mı? Bence olabilir. Üstüne osd menüsüne oc seçeneği koyar bitti gitti. 180hz monitörü 210hz kullanırsın böyle. Tabii bu ihtimal. C3 de olabilir.

Son düzenleme:
Laptopuma monitör almayı düşünüyorum. Ekran kartım GTX 1050, işlemcim i5 9. Nesil. Genellikle CS ve hikayeli oyun oynuyorum. CS de ortalama 90 FPS alıyorum, tlou2 gibi oyunlarda ise düşük ayarlarda ortalama 35 FPS alıyorum. Sizce AOC 24G11ZE mi almalıyım yoksa bu monitörü alıp hikayeli oyunlarda 720p, masaüstünde 2k kullansam daha mı iyi olur?

Laptopuma monitör almayı düşünüyorum. Ekran kartım GTX 1050, işlemcim i5 9. Nesil. Genellikle CS ve hikayeli oyun oynuyorum. CS de ortalama 90 FPS alıyorum, tlou2 gibi oyunlarda ise düşük ayarlarda ortalama 35 FPS alıyorum. Sizce AOC 24G11ZE mi almalıyım yoksa bu monitörü alıp hikayeli oyunlarda 720p, masaüstünde 2k kullansam daha mı iyi olur?
Bileşenlerin 2k için uygun değil, 27 inch monitörde 720p gerçekten kötü gözüküyor öncelikle bileşenlerini geliştirmen çok daha iyi olacaktır çünkü dediğin gibi 1080p düşük ayarlarda 60 görmüyorken monitörü geliştirmek mantıklı değil.

engelledim seni işine bak hadi
Lütfen engelleme be...
Evet HDR400 ve hoparlörden bahsediliyor satıcı acaba yorumlarda C3 gönderiliyor dedi diye mi C3 diye cevapladı diye düşünüyorum şu an. C3 kullananların incelemelerine baktım. Windows grafik ayarları kısmında yenileme hızı, bit değeri ve model ismi yazan yerde doğal olarak C3 diye yazıyor. 200hz alan arkadaşlarda da C3 mü yazıyor acaba. Bana biraz satıcı ürünü alanların yaptığı yorumlardan yıka çıkarak C3 diye cevaplıyornuş gibi geldi. Sadece yenileme hızına bakarak C3 diyoruz bilemiyorum. Ktc belki yeni modellerde firmware güncelleyip 200hz oc yapmıştır (fabrikadan) OSD menüsüne OC seçeneği koymuştur olur mu olur yani.
Valla gelince görmek lazım ya, ama C3 olma ihtimali bana yüksek geliyor. Stok bitmedi çünkü, reklam amaçlı çok stok çekmişler gibi geldi.
Sana 2k olmaz.

Lütfen engelleme be, hayat çok zor bir hâle gelir.

Valla gelince görmek lazım ya, ama C3 olma ihtimali bana yüksek geliyor. Stok bitmedi çünkü, reklam amaçlı çok stok çekmişler gibi geldi.

Sana 2k olmaz.
Umarım C3 tür onun ölçüm verileri daha iyi çünkü.

Lütfen engelleme be, hayat çok zor bir hâle gelir.

Sana 2k olmaz.
Evet HDR400 ve hoparlörden bahsediliyor satıcı acaba yorumlarda C3 gönderiliyor dedi diye mi C3 diye cevapladı diye düşünüyorum şu an. C3 kullananların incelemelerine baktım. Windows grafik ayarları kısmında yenileme hızı, bit değeri ve model ismi yazan yerde doğal olarak C3 diye yazıyor. 200hz alan arkadaşlarda da C3 mü yazıyor acaba. Bana biraz satıcı ürünü alanların yaptığı yorumlardan yola çıkarak C3 diye cevaplıyormuş gibi geldi. Sadece yenileme hızına bakarak C3 diyoruz bilemiyorum. Ktc belki yeni modellerde firmware güncelleyip 200hz oc yapmıştır (fabrikadan) OSD menüsüne OC seçeneği koymuştur olur mu olur yani. Mesela gigabyte G25F2 180hz panel kullanıyor ama fabrikadan oc edilmiş şekilde geliyor 200hz. Ktc de güncellemiş olamaz mı? Bence olabilir. Üstüne osd menüsüne oc seçeneği koyar bitti gitti. 180hz monitörü 210hz kullanırsın böyle. Tabii bu ihtimal. C3 de olabilir.
İki ay önce ürünü aldım evde olsam tüm bu sorulara çözüm olucam da hatırladığım kadarıyla üründe dahili hoparlör yok

İki ay önce ürünü aldım evde olsam tüm bu sorulara çözüm olucam da hatırladığım kadarıyla üründe dahili hoparlör yok
C3'te hoparlör var, satıcı bu modele C3 diyor satıcı ürünü gerçekten iyi biliyorsa bu sizin ürünün ufak iyileştirmeler yapılmış hali.

Umarım C3 tür onun ölçüm verileri daha iyi çünkü.
Valla bakalım :D Ben C3 diye aldım, yoksa LG'ye bütçe zorlamayı düşünüyordum.

Pc hocasına atayımda incelesin, adamın incelediği 3 saatte 2k zam yiyor :D
marka inceletmek isterse inceler hayrına alıp reklamını yapmaz para alıyolar sonuçta inceleme başına

C3'te hoparlör var, satıcı bu modele C3 diyor satıcı ürünü gerçekten iyi biliyorsa bu sizin ürünün ufak iyileştirmeler yapılmış hali.

Valla bakalım :D Ben C3 diye aldım, yoksa LG'ye bütçe zorlamayı düşünüyordum.
Aynı şekilde C3 denildiğini görünce ben de aldım. Umarım C3 gelir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,775
Son üye
Wolvthebigbad
Geri