❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

H27t22c-3 verilerine baktım. LG ile benzer renk gamutuna %140srgb volume sahip. 424nit çıkmış. 1350:1 kontrast oranı sunuyor. LG ile neredeyse aynı verirler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ölçüm verileri daha iyi renk, parlaklık, kontrast oranı vs ve hz daha yüksek
Muhtemelen yeni stok indirdiler, firma çok tanınmıyor diye. Çok fazla stok var çünkü, şimdiye 50 kez bitmesi lazımdı. Ben mesela NB takacağım için pivot benim için gereksiz oluyor LG'de. Şuan güncel LG fiyatına hiç değmiyor aradaki fark, fakat LG 8500 civarlarında bi acaba dedirtir.
Adobe RGB'sini bulamadım KTC'nin bir tek. Onun dışında çok F/P.

Muhtemelen yeni stok indirdiler, firma çok tanınmıyor diye. Çok fazla stok var çünkü, şimdiye 50 kez bitmesi lazımdı. Ben mesela NB takacağım için pivot benim için gereksiz oluyor LG'de. Şuan güncel LG fiyatına hiç değmiyor aradaki fark, fakat LG 8500 civarlarında bi acaba dedirtir.
Adobe RGB'sini bulamadım KTC'nin bir tek. Onun dışında çok F/P.

Burada C3 incelemesi var.

Bence tam c3 modeli değil bu downgrade yemiş hali gibi geldi bana.
Valla onu almadan bilemeyizde, satıcı C3 diyor. Bende satıcının yalancısıyım :D

Burada C3 incelemesi var.

Valla onu almadan bilemeyizde, satıcı C3 diyor. Bende satıcının yalancısıyım :D

c3 değilse de revize görmüş versiyonu o kesin. bozdan gibi eskileri kilitlemiyorlar millete.

Beyler şimdi revize monitör daha iyileştirilmiş mi yoksa kırpılmış mı

Alıp baksak C3 değilse iade hakkımız var onu kullansak sıkıntı çıkarırlar mı acaba
Sorun olmaz %99, üstte arkadaş sorunsuz iade etmiş. Trendyol aracı, Herşeyi beklerim :D

Beyler şimdi revize monitör daha iyileştirilmiş mi yoksa kırpılmış mı
İlettiğim kısma bakabilirsiniz.
H27t22c-3 verilerine baktım. LG ile benzer renk gamutuna %140srgb volume sahip. 424nit çıkmış. 1350:1 kontrast oranı sunuyor. LG ile neredeyse aynı verirler

Ölçüm verileri daha iyi renk, parlaklık, kontrast oranı vs ve hz daha yüksek

Bu fiyatta rakibi yok, biraz çıkarsanız AOC ve LG var rakipleri olarak. AOC tam rakibi sayılmaz farklı paneller.

Son düzenleme:
Ürünü şubatta hb üzerinden teknoklik satıcılı aldım ürün gayet güzel ve fiyatını fazlasıyla hak ediyor. 1 ölü piksel/ sıkışmış piksel çıktı o da beyaz ve yeşil renklerinde çıkıyor diye iadeyle uğraşmadım. Monitör 200hz dahili hoparlörü yok gördüğüm kadarıyla evde olsaydım modeli kontrol edip size bilgilendirme yapardım ama işteyim maalesef 😓benim gibi hali hazırda monitör kolu olanlar için ürün bedavadan biraz pahalı kaçmaz

O eski panel versiyonu satıyordu çünkü. Teknoklik yeni paneli satıyor.

İyileştirilmiş
Ben aldığıma göre forumun %99'u beğenir :D Ben biraz fazla eşeliyorum monitör tarafını. Bu fiyatta rakibi yok. Üste 1500TL falan eklenince rakipleri başlıyor.

Ben aldığıma göre forumun %99'u beğenir :D Ben biraz fazla eşeliyorum monitör tarafını. Bu fiyatta rakibi yok. Üste 1500TL falan eklenince rakipleri başlıyor.
Bu monitörü 7-7.5k iken çok araştırmıştım tüm yurt dışı incelemeleri bir dünya var. Redditte bir sürü olumlu yorum var. Marka zaten asya pazarında çok bilinen bir marka. Şuan sadece bi youtuber şunu alıp incelese 1 günde LG gibi 9 10k ya çıkacak.

Ucuzken alın aldırın.

Bu monitörü 7-7.5k iken çok araştırmıştım tüm yurt dışı incelemeleri bir dünya var. Redditte bir sürü olumlu yorum var. Marka zaten asya pazarında çok bilinen bir marka. Şuan sadece bi youtuber şunu alıp incelese 1 günde LG gibi 9 10k ya çıkacak.

Ucuzken alın aldırın.
Pc hocasına atayımda incelesin, adamın incelediği 3 saatte 2k zam yiyor :D

Geri