Paraf'lı ol ilk harcamanı Vatan’dan yap 5.000 TL ParafPara kazan

RyneA

80+
Reaksiyon skoru
6
Paraf kart çıktıktan sonra ilk harcamayı Vatan Bilgisayardan yaparsanız 3 haziranda 5000 ParafPara yatırıyorlar.
Karta başvurmak için tarihler -> 14 Nisan – 5 Mayıs
Vatan Bilgisayardan son alışveriş tarihi -> 31 Mayıs 2026

Harcamanın minimum 20.000tl olması gerekiyor
Ayrıca paraf kartla vatanda çoğu üründe peşin fiyatına 6 taksit var
Ben başvurdum, öğrenciyim limit çıkarsa intel 270k + sıvı soğutucu almayı düşünüyorum

Detaylar

belgeli geliriniz yoksa öğrenciyseniz en fazla 2k limitli öğrenci kart veriyorlar boş yere üye olmuş oluyorsunuz

Paraf kart çıktıktan sonra ilk harcamayı Vatan Bilgisayardan yaparsanız 3 haziranda 5000 ParafPara yatırıyorlar.

Ben başvurdum, öğrenciyim limit çıkarsa intel 270k + sıvı soğutucu almayı düşünüyorum

Detaylar
Parafla vatan güzel kampanyalar yapıyor bu ara, 20k ya 5k çok iyi bence, gece indirimleriyle birleştirip 9060xt falan alsan 15k ya gelmiş oluyor.

Detaylar
Bu 5000 paraf Kaç tl Olarak Kullanılıyor

Bu 5000 paraf Kaç tl Olarak Kullanılıyor
5000 tl olarak. 1:1 yani. Ama biraz can çekişiyorsun puanları kullanırken, sadece halkbank pos cihazı olan iş yerlerinde kullanabiliyosun, e-ticaret olarak da sadece pazaramada geçiyor diye okumuştum

öğrenciyim 160 k lımıt v ar ne alakaki
parafta mı ve belgeli gelirin var mı? ben boş yere üye oldum da o yüzden yazıyorum. 2 ay geçti geçen gün öğrenci kartına başvurdum onu bile vermediler limit düşürün dediler. ziraat 50k enpara 80k limit veriyor

Son düzenleme:
Kredi kartına başvurulamıyor ki beklenmedik hata oluştu diyor.

Ben çalışan olduğum için bordromu şubeye götürünce kredi kartı verdiler ama gelirinizi belgelemezseniz yüksek limit çıkması zor olur. Eğer mobilden başvurup kredi kartınız onaylanmazsa şubeye gidip gelirinizi belgeleyin, o zaman onaylanır.

paraf digital alsak oluyor mu?

paraf digital alsak oluyor mu?
Normal kredi kartına başvurursunuz, onaylanırsa size fiziken gelmesini beklemeden ona bağlı bir sanal kart oluşturup hemen alışveriş yapabilirsiniz. Sanal kartla yapılan alışverişler de dahil kampanyaya.

Geri