❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

Bahsedilen LG monitörü aldım 8500'den. İade edip bunu mu alsam bilemedim. Lg'nin renk aralığı srgb %99 düşük geldi bana daha denemedim kargoda.
Aradaki fiyat farkına değer mi ? Bilemiyorum açıkçası benimde kafamı kurcalayan bir soru. Kağıt üstü = KTC ama herşeyde kağıt üstü olmayabiliyor. Yani yan yana koyup denesem daha rahat ederdim :D

Elimde Samsung g4 27 Inc var buna geçilir mi 2k kullanmak istiyorum artık ama modeller haliyle pahalı bu ise uygun fiyatlı kullananlar var mı

Elimde Samsung g4 27 Inc var buna geçilir mi 2k kullanmak istiyorum artık ama modeller haliyle pahalı bu ise uygun fiyatlı kullananlar var mı
1080p 27 inç sorun ya bendeki 1080p 24.5 inç bile rahatsız ediyor 27 inç için 2k olması lazım.

son 1 ürün

1080p 27 inç sorun ya bendeki 1080p 24.5 inç bile rahatsız ediyor 27 inç için 2k olması lazım.
Evet ben de geçmek istiyorum zaten elimde 9070xt var yeni aldım sayılır şuan vsr açıp oynuyorum ama 4k hariç tam bir keskinlik vermiyor

Fiyat değişti alanlara hayırlı olsun umarım c3 gelir

Bende körleme aldım bakalım müsait olunca incelerim değerli yorumlarınızı. İçime sinmezse iade ederim. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler

İptal eden olabilir gene takip edin, çok sattı çünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öyleyse bir yan yana koyup bakarım duruma göre ktcyi veririm diğer pcye artık :D
Valla yan yana güzel fotoğrafını çekme imkanınız olursa burayada atarsınız ufak inceleme tadında alacak kişiler için iyi olur. Ben MSI MAG256F ile yan yana koyup atacağım.

Bende körleme aldım bakalım müsait olunca incelerim değerli yorumlarınızı. İçime sinmezse iade ederim. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
Rica ederim, kutuya zarar vermeden açın. İade alıyorlarmış üstte arkadaş eski versiyonu alıp iade etmiş, sorun olmaz.

İptal eden olabilir gene takip edin, çok sattı çünkü.

Valla yan yana güzel fotoğrafını çekme imkanınız olursa burayada atarsınız ufak inceleme tadında alacak kişiler için iyi olur. Ben MSI MAG256F ile yan yana koyup atacağım.

Rica ederim, kutuya zarar vermeden açın. İade alıyorlarmış üstte arkadaş eski versiyonu alıp iade etmiş, sorun olmaz.
Hocam benim elimde de g2724d var ama eski panel mi yeni panel mi bilmiyorum. (Panel değiştiğinden bahsediliyordu geçen sene alırken bile.)
KTC'yi aldım ama KTC mi yoksa bendeki Dell mi iyi sence?
@Tayfunns hocam size de aynı soruyu sorayım.

Hocam benim elimde de g2724d var ama eski panel mi yeni panel mi bilmiyorum. (Panel değiştiğinden bahsediliyordu geçen sene alırken bile.)
Sence KTC'yi aldım ama KTC mi yoksa bendeki Dell mi iyi acaba?
@Tayfunns hocam size de aynı soruyu sorayım.
Benzer monitörler. Kağıt üstü c3 daha dolu, malzeme kalitesi dell daha iyidir diye tahmin ediyorum. Kağıt üstü bakınca kafa kafaya gõzüküyorda, araştırmak lazım. Dell biraz daha iyi olabilir belki. Geldiğinde yan yana koyunca belli olur :D

Yok mesela bu ürün çok popüler olduğu için alıp inceliyorlar. Etkileşimde reklam onlar için öyle düşün.
yıllardır pchocasının kendi parasını ödeyip alıp incelediği ürün görmedim yapmazlar öyle bir şey. abdullah abi yapar onu da görüyoruz zaten yaptığında.

Geri