Yardım CS 2 Bıçaklar Hakkında Yardım Lazım - Uygun Fiyatlı Bıçak Önerisi

bıç tavsiyesi istiyorsanda bence kukri forest ddpat o fiyat bandında gayet güzel . piyasasıda gayet hareketli

ya kukri forest ddpat al yada attığım huntsman bright wateri al.

Denemelik 2-3 tl ye bir skin alıyordum 2fa 15 gündür açık olması lazımmış ben daha yeni açtım o yüzden bir şey aldırtmıyor. o.O2
gut knife da bakılabilir o bütçede senin bekleme süren dolunca direk satın al diyorsun adam sana takas teklifi gönderiyor kabul ediyorsun o kadar

gut knife da bakılabilir o bütçede senin bekleme süren dolunca direk satın al diyorsun adam sana takas teklifi gönderiyor kabul ediyorsun o kadar
Benim 2fa sürem dolsun bu konuyu o zaman tekrar hortlatayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

100k+hacim var daha 3 gün önce 2fa yı açtım :kekw:
bana işlem yaptırtmadı hata verdi

Benim 2fa sürem dolsun bu konuyu o zaman tekrar hortlatayım

bana işlem yaptırtmadı hata verdi
ben yıllar önce hesabı açmıştım herhalde sonradan böyle bişi çıkartmışlar gerekte yok aslında steam hesabını çaldırtsa bile eleman girse bile takas yine o hesaba çekim yine o elemanın adına max yapılacak ucuza satmak ondada guard falan ister değişikmiş

ben yıllar önce hesabı açmıştım herhalde sonradan böyle bişi çıkartmışlar gerekte yok aslında steam hesabını çaldırtsa bile eleman girse bile takas yine o hesaba çekim yine o elemanın adına max yapılacak ucuza satmak ondada guard falan ister değişikmiş
1 tane bıçak alsam hem saldıranlara hem savunanlara takabiliyor muyum yoksa sadece bir tanesine mi

1 tane bıçak alsam hem saldıranlara hem savunanlara takabiliyor muyum yoksa sadece bir tanesine mi
ikisine de hocam :D

saldıranlar savunanlar garip geldi t-ct

Merhaba,
Yeni yeni valorant çöplüğünden kurtulup CS 2 oynamaya başladım ve açıkçası oyun sardı. Bir bıçak almak istiyorum ama hiç bir bilgim yok. Geçen aylarda çok büyük bir skin krizi olmuştu. Uygun fiyaftlı alınabilecek bıçak olarak ne önerirsiniz? Nereden alınacağınıda bilmiyorum (steam pazar dışında) onuda önerirseniz sevinirim. Sıkıldığımda hızlı satabileceğim zarar etmeyeceğim bir şey arıyorum.
csfloat en iyisi ama almadan lastest sales kısmından ne sıklıkla satıldğına bakki elinde kalmalsın
alırken tavvsiyem ya bs ft fn bu üç float aralığında al daha çok satılır
o bütçeye gut knife huntsman yada survvival alınabilir

o bütceye bence en güzel bıçak bu https://csfloat.com/item/963541748280329802

Yeni yeni valorant çöplüğünden kurtulup CS 2 oynamaya başladım ve açıkçası oyun sardı. Bir bıçak almak istiyorum ama hiç bir bilgim yok. Geçen aylarda çok büyük bir skin krizi olmuştu. Uygun fiyaftlı alınabilecek bıçak olarak ne önerirsiniz? Nereden alınacağınıda bilmiyorum (steam pazar dışında) onuda önerirseniz sevinirim. Sıkıldığımda hızlı satabileceğim zarar etmeyeceğim bir şey arıyorum.
ben olsam kukri alırdım hem çekiş animasyonu hemde inceleme animasyonu var ve eğlenceli bir bıçak bana göre yada hunstman knife alabilirsin

Geri