Kıl Dönmesi Ameliyatı Olan Varmı? Tekrar Eskisi Gibi Oturmak Mümkün Mü?

kıl dönmesi olan yere ilaç konuluyor etrafındaki tüm tabakayı yakan bişi doktordan özellikle ben istedim kendiside dedi apse var ise geçmesi şansa ama apse yoksa kesin çözüm olabilir sana max 5 dk lık işlem acil müdahele odasında yapıyorlar aynı gün 2 defa yaptım ilki 5 ay götürdü diğerinde biraz daha derine ve dolu yaptı kadın 9 10 ay oldu akıntı olmadı zaten 5 yıldır ağrıda yoktu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şansıma aynı kadın geldi beni hatırladıda :kekw:
bana sadece dikişli olabilir dediler doktorlar bilmiyormu acaba bir şey anlamadım

bana sadece dikişli olabilir dediler doktorlar bilmiyormu acaba bir şey anlamadım
benim gittim ilk doktorda demişti tek dikişli ben fenolu teklif vermiştim gittiğim diğer doktor bunların üstü idi randevusu bile 1 hafta doluydu diğerleri direk ertesi güne dahi vardı istersen bir kez daha gözük fenol iste zararı yok

benim gittim ilk doktorda demişti tek dikişli ben fenolu teklif vermiştim gittiğim diğer doktor bunların üstü idi randevusu bile 1 hafta doluydu diğerleri direk ertesi güne dahi vardı istersen bir kez daha gözük fenol iste zararı yok
bir doktor daha varmış hafta içine randevu aldım ona

Yaz aylarında yaptırmamaya çalış.

@Edmond_Dantes daha yeni tekrar görüştüm doktorla daha 1 sene olmamasına rağmen o sağ lobdan kesip sola yapıştırma yani zımbalı olan modeli yaparız diyor, rahat 2 3 ay sürer 1 ay tuvalete çıkman zulüm olur diyor 2 topak 5 delik var zart zurt dedi sanırım olmayacağım hocam o şekilde hayata küserim delik deşik ediyorlar totoyu.

allah seni kahretmesin akşam akşam beni yere yıktın ilk bende bu ameliyatlara bakarken bune --- diyordum ödüm kopmuştu her yerde ameliyatı nasıldır falan diyordum -bide benimki 4 5 yıllıktı demiştim önceki konuda- sözlüğe falan bakıyorum en son doktora gittim doktor direk ameliyat dedi bide kağıda bildiğin resmetmiş şöyle kesecez kapatcaz ben daha kemer takmadan adam emellerini söylemeye başlamıştı oturma vs geçtikten sonra benimde aklıma -len şimdi ameliyat olsam arkanın simetrisimi bozulcak sonra yamuk g--- demesinler diye ürperti gelmişti bana adam direk yarın gel tektikleri yapalım ameliyat ederiz seni dedi sanki hayvan kesiyor bende he dedim çıkmıştım sonra başka doktora gitmiştim fazla germe kendini daha yayılım olmadıysa *senin şimşek dediklerin :kekw: * olmaz dedi ,,allah var 5 yılda olsa olduğu yerde kalmış kas yapısındanmı nedir ,, bende ona fotoğrafları gösteriyordum adamın akademik olarak yaptığı ameliyatlarda kıl ameliyatı vardı arkanın tüm derisi kaldırmıştı o fotoğrafı görünce yatamamıştım doktorda yarılmıştı gösterdiğim fotoyu görünce . sınav var diye fenol olduk şuanlık sıkıntı yok artık yazın duruma bağlı arkayı çizecez bizde. Hadi şimdiden geçmiş olsun yazın senin engin ve taze tecrüblerine ihtiyacım olabilir. 🫂

benimkide ordada yaw nasıl görsünler ha yok çatalı göstermek istiyorsan orası ayrı :pikacu:
Hocam doktorla bugün konuştum adam bildiğiniz Şimşek gibi yaracam başka olmaz diyor. Daha 1 sene bile olmadı benim üstelik Ağrı sızıda çok olmadı erkenden teşis kondu. Eğer öyle yaparlarsa ameliyat olmam ölene kadar gelsin benle.

Hocam doktorla bugün konuştum adam bildiğiniz Şimşek gibi yaracam başka olmaz diyor. Daha 1 sene bile olmadı benim üstelik Ağrı sızıda çok olmadı erkenden teşis kondu. Eğer öyle yaparlarsa ameliyat olmam ölene kadar gelsin benle.
Daha çok acı çekersiniz bence şimşek gibi olması sağlığınızdan önemli mi hocam daha yeniyken nasıö o kadar büyük ameliyat oluyor onu anlamadım doktordan iyi bilemeyiz ama

@Edmond_Dantes daha yeni tekrar görüştüm doktorla daha 1 sene olmamasına rağmen o sağ lobdan kesip sola yapıştırma yani zımbalı olan modeli yaparız diyor, rahat 2 3 ay sürer 1 ay tuvalete çıkman zulüm olur diyor 2 topak 5 delik var zart zurt dedi sanırım olmayacağım hocam o şekilde hayata küserim delik deşik ediyorlar totoyu.
senin bu kıl yerinde durmamış la saçılabildiği kadar saçılmış geçmiş olsun . benim 5 yıllık kıl sağolsun benim gibi sessiz kalmayı terch etti :D
reis sen fenol dedin mi dicemde sende altta deliklerde çıkmış o zamanlar araştırdığım vakit önüme çıkıyordu aşağı doğru kanal açma vs. Ha bide eğer sen ameliyat olmam vs diyorsan ilerde sana baya sıkıntı çıkartır o sıra daha kötü duruma düşebilirsin . birkaç akraba vs oldu bizde bir tanesinin kuyruk sokumunun aşağı tarafı diye baya sıkıntı süreç geçirmişti , diğeri normal 40 45 yaşlarında bi abimdi 3 haftada ayaklanmıştı. Şimdi sen ağrı yok kalsın falan dersen eğer inaktif duruma düşmez ilerlerse senin için biraz daha sıkıntı yaratabilir . üsteki arkadaşın dediğide doğru yazın yapına terleme vs doalyı temiz streil tutulması daha zorlaşıyor ,ben okuduğum için mecbur o sıra yapmam gerekiyor istesem, ha ben şanslıyım ağrısız bi 5 hatta 6 yıl oldu seninki ilk yıldan ağrı ile hissetirmiş . ben hep sivilce gibi bişi sanıyordum ta hastalıklara bakarken önüme video düşmüştü o sıra kıl dönmesi diye hastalık olduğunu duymuştum eğer önceden bilmiş olsaydım direk giderdim doktorda demişti zaten gelseydin erken küçük bi operasyon ile halledebiliriz . yani demem o ki o riske girme uygun zaman ve doktor bulunca olmaya çalış ben senin yerinde olsam özelden lazer ile yapılan ameliyat senin için uygun mu bakardım en azından bunun gibi korkutucu amelliyattan kat be kat iyidir ,

Sağlık tavsiyesi değildir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,514
Üyeler
193,420
Son üye
SAPLANTI
Geri