Asus ROG Strix XG27AQWMG almaya değer mi?

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
35000
OLED monitörler o kadar çok övülüyorki bende geçmek istedim. Bir süredir bu monitörü (Asus ROG Strix XG27AQWMG) bekliyorum fakat oynadığım oyunlar çoğunlukla fps cs valo lol tarzı rekabetçi oyunlar. Neredeyse OLED monitörlerle alakalı tüm konuları okuyorum. QD OLED mi WOLED mi alsam yoksa IPS mi alsam kararsız kalıyorum. Sürekli yazılanları okumaktan alacağım şey konusunda hareket edemez hale geldim. Yol göstermenizi isteyeceğim. İlginiz için teşekkürler.

35k bütçede 4k Penta Tandem tercih ederdim

35k bütçede 4k Penta Tandem tercih ederdim
Hikayeli oyun oynamıyorum 4k mantıklı mı? Yüksek FPS'lere çıkamam diye düşünüyorum. Ryzen 5 7500x3d , rx 9070xt sahibiyim. Dediğim gibi genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bunları göz önünde bulundurunca tavsiyeniz değişir mi? Ürün bazında tavsiye sunar mısınız rica etsem hem 2k hem 4k.

Hikayeli oyun oynamıyorum 4k mantıklı mı? Yüksek FPS'lere çıkamam diye düşünüyorum. Ryzen 5 7500x3d , rx 9070xt sahibiyim. Dediğim gibi genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bunları göz önünde bulundurunca tavsiyeniz değişir mi? Ürün bazında tavsiye sunar mısınız rica etsem hem 2k hem 4k.
MO27U2 ve mag272up x24 indirimlerle 35k ya düşüyor. Gaming gecesini ve diğer indirimleri takip et. Bunlar tandem olduğundan daha uzun ömürlü. Ama 2k almak istiyorum dersen xg27aqwmg alabilirsin.

MO27U2 ve mag272up x24 indirimlerle 35k ya düşüyor. Gaming gecesini ve diğer indirimleri takip et. Bunlar tandem olduğundan daha uzun ömürlü. Ama 2k almak istiyorum dersen xg27aqwmg alabilirsin.
2k tavsiyesi de alabilir miyim hocam. Uğraştırıyorum sizi ama :D Çok önemli bir ihtiyaç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,362
Üyeler
193,010
Son üye
Mefkan96
Geri