Çözüldü✓ 50 gündür süren Wraith servis süreci olumsuz sonuçlandı, ne yapılmalı?

Bir ürünün stoğa geliş bilgisi için Wraith'e 2 kere mail atım, umurlarında bile olmadı. Asla tercih etmeyin.

Wraith fanboylari var ondan. O da sattiklari urunleri seviyorlar bir sey olmamis veya cozmusler ondan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Atk hakkinda bir sey yazdim neler yazdi kralin biri
Evet onlar burada çok var her şeye laf yetiştiriyorlar

Merhaba,

Wraith üzerinden RAWM Leviathan V4 mouse satın aldım. Ancak ürünün 5. gününde scroll arızası oluştu. Bunun üzerine ürünü servise gönderdim ve servis süreci yaklaşık 17 gün sürdü. Bu süreç sonunda ürünün yenisiyle değiştirilmesini talep ettim ve yeni bir ürün gönderildi. Fakat gelen ikinci üründe de farklı bir scroll problemi vardı. Bu ürünü de tekrar servise gönderdim ve bu inceleme süreci yaklaşık 20 gün sürdü. Wraith, ikinci üründeki arızayı kabul etmedi.
Tüm bu süreçler ve aradaki bekleme süreleriyle birlikte neredeyse 50 gündür bu sorunla uğraşıyorum. Bu süre zarfında ürünü toplamda sadece yaklaşık 10 gün anca kullanabildim.

İkinci ürün sistemlerinde yeni bir sipariş olarak görünüyor. Aslında iade edebilmem bile gerekirdi ama firma, kutusu açılmış ürünleri bile iade almıyor. Tüketici Hakem Heyeti’ne başvursam olumlu bir sonuç alma ihtimalim var mı?
Bu noktada nasıl bir yol izlemem gerekir?

Thh başvurmalısın

Firma bugün şikayetvar.com daki şikayetime cevap verdi ve verdikleri cevabın bir kısmı şu;

1776181294027-dc5980e5-b6b9-4f1c-8554-31a8bbdbe0f1.png

Bana 1 ay önce servis raporunda yazdıkları;
1776181332225-4e72ae5e-6054-4f2c-84ca-dd7e1eb01693.png

Bana başka konularda "2 defa mouse mu bozulur", "yalan söylemediğini nerden bilelim" diyen arkadaşlar buyrun 1. görsel size
Bu ne ya markayla bağlantınızı kesin birde tüh ye başvurun

Tekel olmasalar keşke

Bu ne ya markayla bağlantınızı kesin birde tüh ye başvurun
THH'ye başvurdum bugün ama bu olayı eklemedim ben başvurduktan sonra cevap verdiler.

onlar yerine en azından alternatif olarak meyer birde gaming gen tr var
gaming genden çok şey aldım klavye, mouse, soğucu falan sorun yaşamadım ama onunda satış sonrası beğenilmiyor pek, tecrübem yok

THH'ye başvurdum bugün ama bu olayı eklemedim ben başvurduktan sonra cevap verdiler.

gaming genden çok şey aldım klavye, mouse, soğucu falan sorun yaşamadım ama onunda satış sonrası beğenilmiyor pek, tecrübem yok
valla iyi yapmışsın ben olsam aynısını yapardım swar ile konuşmuştun o ne yaptı

valla iyi yapmışsın ben olsam aynısını yapardım swar ile konuşmuştun o ne yaptı
Firmaya ilettim dedi bir daha dönemdi durumunu sordum cevap vermedi şu anlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,160
Üyeler
192,907
Son üye
Günay Deniz