Evet onlar burada çok var her şeye laf yetiştiriyorlarWraith fanboylari var ondan. O da sattiklari urunleri seviyorlar bir sey olmamis veya cozmusler ondan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Atk hakkinda bir sey yazdim neler yazdi kralin biri
Thh başvurmalısınMerhaba,
Wraith üzerinden RAWM Leviathan V4 mouse satın aldım. Ancak ürünün 5. gününde scroll arızası oluştu. Bunun üzerine ürünü servise gönderdim ve servis süreci yaklaşık 17 gün sürdü. Bu süreç sonunda ürünün yenisiyle değiştirilmesini talep ettim ve yeni bir ürün gönderildi. Fakat gelen ikinci üründe de farklı bir scroll problemi vardı. Bu ürünü de tekrar servise gönderdim ve bu inceleme süreci yaklaşık 20 gün sürdü. Wraith, ikinci üründeki arızayı kabul etmedi.
Tüm bu süreçler ve aradaki bekleme süreleriyle birlikte neredeyse 50 gündür bu sorunla uğraşıyorum. Bu süre zarfında ürünü toplamda sadece yaklaşık 10 gün anca kullanabildim.
İkinci ürün sistemlerinde yeni bir sipariş olarak görünüyor. Aslında iade edebilmem bile gerekirdi ama firma, kutusu açılmış ürünleri bile iade almıyor. Tüketici Hakem Heyeti’ne başvursam olumlu bir sonuç alma ihtimalim var mı?
Bu noktada nasıl bir yol izlemem gerekir?
Merhaba,
Forumlardaki arkadaşların tavsiyesiyle pazar günü (14 şubat) Wraith üzerinden Leviathan V4 aldım.
Salı günü geldi, cumartesi günü bozuldu.
Kullanıcı deneyimlerinden dolayı Wraith'in satış sonrasından çok korkuyordum ve korktuğum başıma geldi.
Farenin scroll u bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, 2 adet video ekledim. Sürekli olmadığı için sorun çıkarabilirler gibime geliyor.
Şu an ne yapmam lazım? Zorluk çıkaracaklar mıdır?
Mouse almadan önce açtığım konu
...
- Luci_
- Cevaplar: 54
- Forum: Mouse / Mousepad
Rawm Leviathan V4, 5 günde bozuldu - Wraith garanti süreci
Merhaba, 1 ay içinde 2 tane Razer farem bozulduğu için yeni bir mouse almaya karar vermiştim. Buradaki arkadaşların tavsiyesiyle pazar günü Wraith üzerinden leviathan V4 aldım. Salı günü geldi, cumartesi günü bozuldu. Kullanıcı deneyimlerinden dolayı Wraith'in satış sonrasından çok korkuyordum...techolay.net
Bu ne ya markayla bağlantınızı kesin birde tüh ye başvurunFirma bugün şikayetvar.com daki şikayetime cevap verdi ve verdikleri cevabın bir kısmı şu;
![]()
Bana 1 ay önce servis raporunda yazdıkları;
![]()
Bana başka konularda "2 defa mouse mu bozulur", "yalan söylemediğini nerden bilelim" diyen arkadaşlar buyrun 1. görsel size
onlar yerine en azından alternatif olarak meyer birde gaming gen tr varTekel olmasalar keşke
THH'ye başvurdum bugün ama bu olayı eklemedim ben başvurduktan sonra cevap verdiler.Bu ne ya markayla bağlantınızı kesin birde tüh ye başvurun
gaming genden çok şey aldım klavye, mouse, soğucu falan sorun yaşamadım ama onunda satış sonrası beğenilmiyor pek, tecrübem yokonlar yerine en azından alternatif olarak meyer birde gaming gen tr var
valla iyi yapmışsın ben olsam aynısını yapardım swar ile konuşmuştun o ne yaptıTHH'ye başvurdum bugün ama bu olayı eklemedim ben başvurduktan sonra cevap verdiler.
gaming genden çok şey aldım klavye, mouse, soğucu falan sorun yaşamadım ama onunda satış sonrası beğenilmiyor pek, tecrübem yok
Meyer i ilk defa duydumonlar yerine en azından alternatif olarak meyer birde gaming gen tr var
harbidenmi wraith herkesi unutturmuşMeyer i ilk defa duydum
Evet işgal ettiler kicki youtube uharbidenmi wraith herkesi unutturmuş
Genelde hep tekel satiliyor. Atiyorum Meyerde VGN, Wraith VXE ve ATK varonlar yerine en azından alternatif olarak meyer birde gaming gen tr var