🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bunu bilmiyorum hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam buda çok garip duruyor vallaha :D Olmadı viper v3 proyu denk getirmeye çalışayım getiremezsem scyrox v6 veya v8 alırım hangisi elime uygundu hatırlamıyorum.

hocam öncelikle vesile oldunuz kulaklığı aldık. Hafif bir kulaklık Asus Tuf h3 den geçince tüy gibi geldi 😀
yazılım falan güzel asus h3den iyi.kutu sağlam çizik yok.Paketten cıkarıp geri koymuslar eksik parça yok

İyi çıkmasına sevindim hocam, iyi günlerde kulanın umarım uzun ömürlü olur :D :D

morpheusdan çıkma 4.0 riser kablo var o para eder mi.
Neoya sormak lazım 😀 şaka bir yana msi ın kablosu thermaltake falan pahalı diğerleri de ölüsü 3k eder pci 3ler 2bine satılıyor

Neoya sormak lazım 😀 şaka bir yana msi ın kablosu thermaltake falan pahalı diğerleri de ölüsü 3k eder pci 3ler 2bine satılıyor
Bende 2 adet var. Deepcool markasına mail çekmiştim göndermiştiler yurt dışı yasaklarından önce. Anakart sorunluymuş riser a bağladık arızalı diye öyle yedek oldu elimde. Durmasının bir anlamı yok belki de ikisini de elden çıkarıp 5.0 kablo alırım

Alınır ben de dün 1.18L pipetli olanını 778e aldım, depo sağ olsun bütün ev Stanley olacak.
birde işe yarasalar 1 litre 1.9 2.3 litre var birde mug var arada seyahate çıkarsam muga kahve yapıp çıkıyorum o kadar. a101 bimden almıştım ben :D

Geri