safkdlklash
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 839
2.5 civarı manyetik switch klavye arıyorum, aklımda ajazz ak680max var önerir misiniz yada başka ne önerirsiniz?
akko fun 60 alabilirsin ama wraithi göze alabiliyorsan w 60 al derim yada howl 75 ulu games2.5 civarı manyetik switch klavye arıyorum, aklımda ajazz ak680max var önerir misiniz yada başka ne önerirsiniz?
madlions mad 60 a da bakabilirsinkonuyu açtıktan sonra dedim bari bütçe arttırıp mchose ace68 alayım.
akko fun60 pro alabilirsin turk telekom kullaniyorsa. 300tl indirimi var idefixte ben 1800e aldım2.5 civarı manyetik switch klavye arıyorum, aklımda ajazz ak680max var önerir misiniz yada başka ne önerirsiniz?
Bu klavye hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı?konuyu açtıktan sonra dedim bari bütçe arttırıp mchose ace68 alayım.
wraithten 7000 lira alınmazBu klavye hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı?
ace68 turbodan değil esporttan bahsediyorumwraithten 7000 lira alınmaz
Aula Hero68He bakabilirsin amazonda.2.5 civarı manyetik switch klavye arıyorum, aklımda ajazz ak680max var önerir misiniz yada başka ne önerirsiniz?
bunu alabilirsin yada biraz gözü karaysan git w 60 alace68 turbodan değil esporttan bahsediyorum
bu ürün![]()
MCHOSE Ace68 E-sport White Gaming Klavye
Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar.www.gaming.gen.tr
o kadar gözü kar adeğilim o yüzden galiba bunu alıcambunu alabilirsin yada biraz gözü karaysan git w 60 al
valla 3k ya çıkabiliyorsan gameraider k1 he al derim bugün ben aldım yarın geliyor.2.5 civarı manyetik switch klavye arıyorum, aklımda ajazz ak680max var önerir misiniz yada başka ne önerirsiniz?