Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,215
diyecek bir şey yok ortaokul öğrencisi 5 silah bulabilmiş teksasta mıyız ne diyeceğimi bilemiyorum
anlamıyorum ki boncuk tabancası alıyor sanki çocuk 8. sınıf 13 yaşında ya 13 18 yaşındayım daha gerçek silah göremidim benOkula gıtmezsek yoklama alınıyo ama gidersekde benım canımın guvenlıgı yok benım canımın guvenlıgını vermeden okula gıtmemı ıstıyolar şaka gibi 24 saatte nasıl 2 tane saldırı olabılıyo ve bu sılahlara bu kadar basit nasıl ulaşıyolar
Ben Zamanında Mantar 6 Par İle Gitmiştim O Zaman Kelepçe Seti İle Satılıyorduanlamıyorum ki boncuk tabancası alıyor sanki çocuk 8. sınıf 13 yaşında ya 13 18 yaşındayım daha gerçek silah göremidim ben
Devletin Polisi , Askeri , V.b Hepsi Eskide Kaldı Artık Hükümetin Polisi , Askeri V.b Oldular Hepsi .Ülkede emniyet güçleri siyasetçilerin bekçi köpeği olduğu sürece güvenli ülke olmayı hayal etmeyelim...
Babası eski emniyet mensubuymuş. Şimdi gözaltına alınmış.diyecek bir şey yok ortaokul öğrencisi 5 silah bulabilmiş teksasta mıyız ne diyeceğimi bilemiyorum
Modern Taht Savaşları Sonuçları .Ülkeyi düşünmedikleri bir gerçek. Eğer
kendi koltuklarını düşünüyorlarsa görevden aflarını istemek zorunda kalmadan önce çare bulsun yetkililer.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Babası eski emniyet mensubuymuş. Şimdi gözaltına alınmış.
Ben Zamanında Man
Eminiyet mensubunun yeraltı çetesi mi var acaba bu kadar silahın evinde ne işi var ayrıca senin aklın yok mu 13 yaşındaki bir çocuğun almasına izin veriyorsun özürleri kabahatlerinden büyükÜlkeyi düşünmedikleri bir gerçek. Eğer
kendi koltuklarını düşünüyorlarsa görevden aflarını istemek zorunda kalmadan önce çare bulsun yetkililer.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Babası eski emniyet mensubuymuş. Şimdi gözaltına alınmış.
gerçekmi bu habermersin tarsusta bi okuldaki eylem önlenmiş çocuktaki silahı yakalamışlar