📍Şanlıurfa Ve Kahramanmaraş📍Okulda Silahlı Saldırı📍

diyecek bir şey yok ortaokul öğrencisi 5 silah bulabilmiş teksasta mıyız ne diyeceğimi bilemiyorum
a man in a suit and tie is clapping his hands with the words halkim çokpardon written below him

Okula gıtmezsek yoklama alınıyo ama gidersekde benım canımın guvenlıgı yok benım canımın guvenlıgını vermeden okula gıtmemı ıstıyolar şaka gibi 24 saatte nasıl 2 tane saldırı olabılıyo ve bu sılahlara bu kadar basit nasıl ulaşıyolar

Valla Yarında Olursa Şaşırmam .

Ne Demiş " Nelson Mandela "

Eğitim, dünyayı değiştirmek için kullanabileceğiniz en güçlü silahtır.​

Okula gıtmezsek yoklama alınıyo ama gidersekde benım canımın guvenlıgı yok benım canımın guvenlıgını vermeden okula gıtmemı ıstıyolar şaka gibi 24 saatte nasıl 2 tane saldırı olabılıyo ve bu sılahlara bu kadar basit nasıl ulaşıyolar
anlamıyorum ki boncuk tabancası alıyor sanki çocuk 8. sınıf 13 yaşında ya 13 18 yaşındayım daha gerçek silah göremidim ben

anlamıyorum ki boncuk tabancası alıyor sanki çocuk 8. sınıf 13 yaşında ya 13 18 yaşındayım daha gerçek silah göremidim ben
Ben Zamanında Mantar 6 Par İle Gitmiştim O Zaman Kelepçe Seti İle Satılıyordu :)

Ama Gel Görki Şimdikilerin Çoğunluğu Sokaktaki Kekolara Ve Dizilerdeki Eşreftek Olmaya Çalışıyorlar Aw .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ülkede emniyet güçleri siyasetçilerin bekçi köpeği olduğu sürece güvenli ülke olmayı hayal etmeyelim...
Devletin Polisi , Askeri , V.b Hepsi Eskide Kaldı Artık Hükümetin Polisi , Askeri V.b Oldular Hepsi .

Ülkenin Ormanlarını Talan Ettiler , Oteller Yaptılar , Maden Alanlarına Çevirdiler .

2028'e Kadar Ne Olacak Allah Bilir :peepo1:

Ülkeyi düşünmedikleri bir gerçek. Eğer
kendi koltuklarını düşünüyorlarsa görevden aflarını istemek zorunda kalmadan önce çare bulsun yetkililer.

diyecek bir şey yok ortaokul öğrencisi 5 silah bulabilmiş teksasta mıyız ne diyeceğimi bilemiyorum
Babası eski emniyet mensubuymuş. Şimdi gözaltına alınmış.

kendi koltuklarını düşünüyorlarsa görevden aflarını istemek zorunda kalmadan önce çare bulsun yetkililer.

Modern Taht Savaşları Sonuçları .
  • İç savaş ve siyasi istikrarsızlık​
  • Ekonomik ve askeri yıpranma​
  • Devlet yönetiminde saray entrikalarının artması​
  • Buna karşılık, bazen güçlü tek merkezli yönetimin korunması​

Ben Zamanında Man

Eminiyet mensubunun yeraltı çetesi mi var acaba bu kadar silahın evinde ne işi var ayrıca senin aklın yok mu 13 yaşındaki bir çocuğun almasına izin veriyorsun özürleri kabahatlerinden büyük

Geri