🔥İndirim AOC 27G50Z 27″ 260Hz 0.3ms Full HD FreeSync Fast IPS Monitör🔥 6453,25 TL 🔥

Michael_Scofield

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,367
Yorum yap geri ödeme olayı ne , ilk defa duydum

Trendyol Plus'a Özel Kampanya Beyler Ve 200 TL de yorum yap geri ödemesiyle 6453 TL ye geliyor

Aoc den inanılmaz bir acemilik 27 inç fhd 260hz yapalım kesin tutar diyen kimdi acaba

27 İnç Full HD ikilisini şahsen önermiyorum. 27 İnç ve üstünde keskin görüntü için minimum 2k olmalı

27 İnç Full HD ikilisini şahsen önermiyorum. 27 İnç ve üstünde keskin görüntü için minimum 2k olmalı
Laptop Kullananlar İçin bir şey Diyemeyiz Büyük Ekran .

Masa Üstü İçin Katılıyorum , Laptop Güçlü İse Aynı Mantık 27 İçin 2K Öneririm Bende .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alt Limit Yokmuş Hocam .

Laptop için alınır mı
önermiyorum. daha yeni kardeşime 240 hz 0.3 ms monitör aldık, laptopuna takıp kullanacaktı ama kullanamıyor. neden biliyor musunuz? laptop 5 yıllık ve şarj adaptörü 150w olmasına rağmen hem monitörü çalıştırıp hem de laptopu şarj edemiyor. monitörü takıyoruz, şarj etmiyor. monitörü çıkarıyoruz, bu sefer şarj etmeye başlıyor. büyük ihtimalle adaptör kağıt üstünde 150w ama zamanla performansı düşüp 110w civarına falan geriledi. o yüzden güç yetmiyor diye düşünüyoruz. bir de adaptör aşırı ısınıyor, bildiğin ateş gibi oluyor. sonuç? monitör kutusunda kaldı. iade de etmicez iyi fiyata aldığımız için.

Piksel piksel FHD 27" oh ne güzel, asla önermiyorum kesinlikle 24" versiyonunu alın

Geri