🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

Tv+ 1000 mpbs paketini kulanıyorum hiç bir sorun yok ping te fln
1.5 yıl öncede Türknet kulanıyodum 1000/1000 mpbs fiyatı güzel Türknetin fakat hizmeti berbat ve kabloları üstten geçiyor bozulması daha yüksek ve yaşadımda her ay 2 3 kez arza veriyodu gelmeleride 4 5 gün sürüyodu

Ben kullanıyorum ama bu paketi değil 1000lik ve aboneliğin yanında abonelik boyunca netflix hediye 4 kişilik full hd halini veriyor oda 400 küsürdü heralde okeyim yani 900 veriyom şuan ben ekstra olarak pinglerden bahsedecek olursak 23 ms alıyorum ben lolde fortnite veya cs oynamıyorum apexte 65 filan ms alıyorum
bana hıc netflıxten bahsetmedıler ıkı yıldır aboneyım hangı kampanyadan yararlandın

Sansüronline modem ile kabız etmişti. Ucuz diye kullanıyorum. Alternatif yoksa kullanılır.

Halihazırda 100lük taahütlü kullanıyorum taahüt haziranda bitiyor buna geçebiliyor muyum?

Şifreyi vermiyorlar bulursan kullanmak serbest ama 😂

Ben Superonline kullanırken Router bağlamıştım modeme ethernetle öyle sorunsuz kullanıyordum, şuanki evde sadece Türk Telekom var mecbur ona 1000 lira bayılıyoruz bir de modeme ayrı ücret de alıyor paşalar hizmet de berbat.
2G veya üstü tarifesine geçersen sana verdikleri routerda Açık var. o şekilde ben kullanıcı adımı öğrenmiştim fakat verdikleri router çok iyi. Değiştirmezsin kesinlikle.

Geçen sene de 700TL ye yapmışlardı bu sene de 800TL olarak yine yapmışlar, fiyat piyasaya göre çok iyi 800TL ye cidden en ucuz tarifelerde bile en fazla 200Mbps alınıyor şu devirde. Bölgesinde Superonline altyapısı olan değerlendirebilir.
900tl'ye türknet daha mantıklı şahsen. ilk ay bedava muhabbeti falanda var en azından kaliteli hizmet alırsınız.

bana hıc netflıxten bahsetmedıler ıkı yıldır aboneyım hangı kampanyadan yararlandın
valla bende baya aradım taradım paketi yenilerken gördüm yanında netflix veriyordu 1 aylık mı dedim hayır sözleşme boyunca yararlanabilirsiniz dediler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TV+ Ve Netflix Yeniden Kampanyası

Fiber İnternet - 1000 Mbps - Limitsiz

TV+ Ekstra Paketi (Huawei)

Halihazırda 100lük taahütlü kullanıyorum taahüt haziranda bitiyor buna geçebiliyor muyum?
Sanırım sadece yeni müşteri için bu sefer, ama iptal edip evdeki başka biri üzerinden tekrar başvursanız bir şey demezler diye tahmin ediyorum.

hatırlamıyom ama sadece Tv+ vardı hbox fln yoktu yani şuan 850 mi 900 tl mi ne veriyoz
superonline sitesinden girip baktım bende benzeri fiyatları ödüyoz bende 960 mı ne veriyom ama bende TV plus olmamsı lazım ben istemiyom demiştim

Hocam bende 100lük taahhütlü yeni bitti sonrasında 1000liğe geçtim ama bu kampanyadan bahsedilmedi, ilk 6 ay 900 sonra diğer 6 ay 1000 tl miydi neydi onu kitlediler :D umarım herkesin en kötü interneti böyle olur 🙏
3f6pqew.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,795
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri