Sistem Toplamak İstiyorum Fakat Özgüvenim Yok Bütce 160K

estağfurullah ustam şimdi yazdığımı tekrar okuyunca biraz agresif gibi gözüktü yanlış anlaşılma olmasın xd parçalardan iyi anlıyorsan bir göz at belki başka bir şey öneririsin diye öyle dedim
Yok hocam sorun yok. Ben pek anlamadigimi belirtmek icin yazmistim alindigimdan degil :d

Yok hocam sorun yok. Ben pek anlamadigimi belirtmek icin yazmistim alindigimdan degil :d
Anlamadığını belirtmen güzel kanka yoksa sövecektim cidden. Nvidia kendi sitesinde 5070Ti ile 750w kullanabilirsiniz demiş. Biz 850w aldırıyoruz tüm dünyada 850 kullanıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

estağfurullah ustam şimdi yazdığımı tekrar okuyunca biraz agresif gibi gözüktü yanlış anlaşılma olmasın xd parçalardan iyi anlıyorsan bir göz at belki başka bir şey öneririsin diye öyle dedim
Hocam anakartı mATX seçmişsin bu arada bilerek yaptıysan sıkıntı yok ama büyük kasanın içinde çirkin durmaz mı bilemedim

Sıvı soğutmayı da aynı modelin 360mm olanını alsan daha şık durur aralarında 700 800 TL var.

Öncelikle destek çıkıp yardımcı olmak isteyen kişilere şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Uzun yıllar boyunca gtx 1660 ekran kartlı bir sistem kullanmış birisi olaraktan yeni sisteme geçmeye karar verdim . Bütçem 150-170 k arası .
Ekran kartı 5080 işlemcide 9800x3d olacak

Problemim şu gidip oem paket alıp parçaların fiyatının fazla üstünden bir para ödemek istemiyorum fakat kendim parçaları tek tek alıp problemsiz bir şekilde
birleştirebilecek kadar da özgüvene sahip değilim ...

Almak istediğim parçalar bunlar eğer daha kaliteli ve daha ucuz parça tavsiyeniz varsa seve seve dinlerim
ve bu parçaları kendim birleştirecek kadar özgüvene nasıl sahip olabilirim yardımcı olursanız çok mutlu olurum .

ANAKART EKRAN KARTI https://www.hepsiburada.com/geforce...6-bit-gddr7-hdmi-ekran-karti-pm-HBC000082Q20G
İŞLEMCİ https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-7-9800x3d-4-7-ghz-96-mb-cache-am5-islemci-pm-HBC00007GWW1Y
RAM SIVI SOĞUTMA SSD KASA https://www.hepsiburada.com/bitfeni...cam-siyah-gaming-oyuncu-kasa-pm-HBC0000D4YFRZ

TÜM SİSTEMİ HEPSİBURADADAN TOPLAMA SEBEBİM 6 TAKSİT İLE ALACAK OLMAM
Toplama bilgisayarların arızası da sorunu da hiç bitmez. Bilinen bir Markalı hazır sistem al ve keyfine bak. Başkalarının palavralarını da dinleme.

Anlamadığını belirtmen güzel kanka yoksa sövecektim cidden. Nvidia kendi sitesinde 5070Ti ile 750w kullanabilirsiniz demiş. Biz 850w aldırıyoruz tüm dünyada 850 kullanıyor.

Hocam anakartı mATX seçmişsin bu arada bilerek yaptıysan sıkıntı yok ama büyük kasanın içinde çirkin durmaz mı bilemedim

Sıvı soğutmayı da aynı modelin 360mm olanını alsan daha şık durur aralarında 700 800 TL var.
Ben bronze olmasi durumu icin dedim yoksa 850 kotu manasinda degil

Bir de 650 gibi algilamisim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,189
Üyeler
192,944
Son üye
Tyronless