Hayırlı Olsun .Agalar merhaba yeni monitör alacağım önceki monitörün paneli kırıldığı için 9000 TL panel parası istediler ona vereceğim parayı yeni monitör önerir misiniz Hz yüksek olursa çok iyi olur bir de 27 inç olursa daha iyi olur
Agalar merhaba yeni monitör alacağım önceki monitörün paneli kırıldığı için 9000 TL panel parası istediler ona vereceğim parayı yeni monitör önerir misiniz Hz yüksek olursa çok iyi olur bir de 27 inç olursa daha iyi olur
Knk aşadaki daha güzel geldi ama monitör kolu içi uygunmuHayırlı Olsun .
![]()
GIGABYTE G27Q20 27" 210Hz(OC) 0.5ms HDR Ready QHD SS IPS Pivot Gaming Monitör
GIGABYTE G27Q20, 27 inç ve 2560x1440 piksel çözünürlüğe sahip IPS ekranıyla oyun deneyiminizi üst seviyeye taşıyor. Detayları inceleyin.www.incehesap.com
Monitör Kolun Varsa Direkt Bunu Al ( Bunda Pivot Olmadığı İçin Önermedim )
![]()
Philips Evnia 27M2N3500PF 27" 260Hz(OC) 0.3ms 2K QHD Adaptive Sync HDR10 Fast IPS Gaming Monitör - incehesap.com
Philips Evnia 27M2N3500PF 27" 260Hz(OC) 0.3ms 2K QHD Adaptive Sync HDR10 Fast IPS Gaming Monitör fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Vesa Desteği Var " 100x100 mm "Knk aşadaki daha güzel geldi ama monitör kolu içi uygunmu
aynı modelin 27inç olanı da varKnk 24 inç az değilmi
siyah olmasını istiyorsan OLED alman lazımEkran tam siyahmı yoksa sağında solunda ışık sızması varmı
VA da azdır nispeten ama IPS te illa olurYani ben va panel kullanıyorum ondan sordum
2K mı bakıyorsunuz 1080p mi?Peki öneriniz varmı hangisini almalıyımım arkadaşların söylediklerinden