❌İndirim Bitti! FAZEON 2K 150HZ 27 İnç Beyaz IPS Monitör 4.923 TL

geçen konusunu açtım 5300e o zamanda iyi fiyattı şimdi daha iyi fiyat. TURK TELEKOM kuponu birleşirmi acaba?_

2. monitör olarak alan arkadaşlar vardı. Biride çıkıp resim atmadı. En azından lg msı gibi markaların yanında nasıl görünüyor bakmış olurduk.

2. monitör olarak alan arkadaşlar vardı. Biride çıkıp resim atmadı. En azından lg msı gibi markaların yanında nasıl görünüyor bakmış olurduk.
27 inç 1080P 165hz olanı kardeşim 3 aydır kullanıyor bir sorunu yok ama garantiyi nasıl deneyimleyeceğiz ki :) İhtiyaç varsa alıp geçin.

Görsel ekleme halen düzelmedi sanırım atamıyorum https://prnt.sc/Xjf9zA1wTRkn
Sağdaki KTC H27T22C soldaki fazeon. Bence fiyatına göre iyi ürün ikisi de.

ürün paneli LG bu arada bilginize

şu monitörü mediamarktta gezerken bir aile çocuğuna 2k monitor arıyordu 12 bin gibi bir fiyat verdiler mediamarktta aile vazgeçti çocuk üzgün satış danışmanı yanından ayrılınca yanaştım ailenin yanına şu fiyata şurada var dedim forumda bir arkadaş konusunu açmıştı çocuğunda aileninde yüzü gülmüştü telefondan almaya çalışıyordu baba direkt :D

Geri