R5 5600 Ekran Kartı Önerisi?

abartmak degıl 9060xt onerdım nvıdıa ıstıyorum dedı mınınglı 100 derecelerde calısan 3080 onermek yerınde 4070 onerdım ona da butcesı yetmıyormus
önerebilirsin ama darboğazı unutuyorsunuz.
Adam alacak 5600 4070 , CS2 Full HD girecek -100 FPS. Tabi 2kda mı oynayacak napacak onu bilemiyoruz CS örnek

Ben yaşadım , 5600x 9070XT İLE -100 FPS ALDIM 😂 . Darboğaz olur amaaynı FPSLERİ verse yeterli dedik . TABİ EFENDİM oldu sonra mecbur DDR5 geçirdik.
Ekran kartını alıyım kullanırım yavaş yavaş DDR5 geçiririz dedik olmadı

hocam o zmn fazlasıyla yeter size rx 9060 xt ama dikkat edin 16gb'lık modelini alın yoksa 2k-4k oynamanız zorlaşır.bunu alın 3-4 sene ekran kartı almayın.

Hocam 5060Ti ile ne yazılımı profesyonel bir iş için 5080 ler 5090 lar bile yetmiyor.
knk amd alırsa daha berbat (yazılımla uğraşıyorsa model eğitimi vs.) , olay sadece ekran kartı ve vram değil. Yapılan yazılım kütüphanelerinin desteği de önemli

önerebilirsin ama darboğazı unutuyorsunuz.
Adam alacak 5600 4070 , CS2 Full HD girecek -100 FPS. Tabi 2kda mı oynayacak napacak onu bilemiyoruz CS örnek

Ben yaşadım , 5600x 9070XT İLE -100 FPS ALDIM 😂 . Darboğaz olur amaaynı FPSLERİ verse yeterli dedik . TABİ EFENDİM oldu sonra mecbur DDR5 geçirdik.
Ekran kartını alıyım kullanırım yavaş yavaş DDR5 geçiririz dedik olmadı
dsr gıbı teknelojılerı kullanılabılır ram krızı bıttıken sonra da ddr5 gecıs yapılır

knk amd alırsa daha berbat (yazılımla uğraşıyorsa model eğitimi vs.) , olay sadece ekran kartı ve vram değil. Yapılan yazılım kütüphanelerinin desteği de önemli
Hocam sence profesyonel işler yapacak biri 9060 xtmi 5060ti mı diye düşünürmü ? Gerçekten profesyonelse.

net 9060xt dıyorum sana

bence 4060 ve üzeri darboğaz belli etmeye başlayacak ve özellikle full hd'de oynuyorsan FPS değerlerini düşürür çok üzerine çıkma.
9060xt çok dengeli bir seçim olur

dsr gıbı teknelojılerı kullanılabılır ram krızı bıttıken sonra da ddr5 gecıs yapılır
CPU yüzünden darboğaz yiyeceği için(1080pde) DSR etkilemez.
Ram krinizin geçeceği belli olmaz , NVIDIA bile yapay zekaya basacaz oyuncular için kısıtlama yapacaz diyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sence profesyonel işler yapacak biri 9060 xtmi 5060ti mı diye düşünürmü ? Gerçekten profesyonelse.
İşine göre düşünür , dediğim gibi örnek olarak yapay zeka model eğitimi yapıyorsa amd alması hayatındaki en boş karar.
Oyun için vs. performanslı zaten bir şey demiyorum ama bu işide yapıyorsa düşünmesi gerekiyor

bence 4060 ve üzeri darboğaz belli etmeye başlayacak ve özellikle full hd'de oynuyorsan FPS değerlerini düşürür çok üzerine çıkma.
9060xt çok dengeli bir seçim olur
Hocam ben seni çözemedim 9060xt 4060 dan daha güçlü niye 4060da darboğaz yapıyo da 9060xt de yapmıyor ?

CPU yüzünden darboğaz yiyeceği için(1080pde) DSR etkilemez

İşine göre düşünür , dediğim gibi örnek olarak yapay zeka model eğitimi yapıyorsa amd alması hayatındaki en boş karar.
Oyun için vs. performanslı zaten bir şey demiyorum ama bu işide yapıyorsa düşünmesi gerekiyor
Tamam bende şunu diyorum yapay zekayla alakalı bir iş yapıyosa da 5060Ti çöpten farksız bir kart.

CPU yüzünden darboğaz yiyeceği için(1080pde) DSR etkilemez.
Ram krinizin geçeceği belli olmaz , NVIDIA bile yapay zekaya basacaz oyuncular için kısıtlama yapacaz diyordu

dsrnın ne ıse yaradıgnı bılıyormusun ?

Geri