🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Yanlış 35.000e satıldı. O fiyat zaten %10 indirimli hali.

Prime üyelerine ekstra %10 indirim uyguluyor sepette. Birkaç gündür aynı ürün bu şekilde indirime giriyor.

Pazar günü ekran görüntüsü almıştım;
6yc11v5.png
2wmobt0.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bugün deponun dozu güzel

Bugün deponun dozu güzel
En son gelenleri nasıl görüyorsun. Amazon depo sayfasından mi yoksa bir kategoriye girip ikinci el filtresini seçip, sıralamayı da en son gelenler olarak yaparak mı?

En son gelenleri nasıl görüyorsun. Amazon depo sayfasından mi yoksa bir kategoriye girip ikinci el filtresini seçip, sıralamayı da en son gelenler olarak yaparak mı?
Hocam tg kanalları var amazon depo diye aratsan şak diye çıkıyor, bazılarının dijital kölesi var ama ben kullanmıyorum. İlk sorduğun sorunun cevabı ise o şekilde de bakıyorum ama ürünler çok hızlı bitiyor.

Bu arada Abdullah Abi'nin son videosunda depo konusu gözükmüş, akşam akşam stres sahibi olduk depoya rakipler çıktı :D

Son düzenleme:
Hocam tg kanalları var amazon depo diye aratsan şak diye çıkıyor, bazılarının dijital kölesi var ama ben kullanmıyorum. İlk sorduğun sorunun cevabı ise o şekilde de bakıyorum ama ürünler çok hızlı bitiyor.

Bu arada Abdullah Abi'nin son videosunda depo konusu gözükmüş, akşam akşam stres sahibi olduk depoya rakipler çıktı :D
Abiler oldu kurabiye :D

beyler dış mekan kamerası alan veya hiç geldiği oldumu gören duyan varmı :)

Geri