Öneri 10-13K Bütçe Telefon Önerisi Lazım?

T4RIK

80+
Reaksiyon skoru
46
5 yıldır redmi 8 kullanıyordum artık donmaya başladı res atıp kullanabiliyorum ama 5dk beklemem gerekiyor her seferinde bu yüzden yeni bir telefon almak istiyorum genelde telefonu reels kaydırmak icin kullanıyorum sadece dışarda olduğumda (nadiren yani) yada yazın köye gittiğimizde fln oyun oynamak icin kullanacağım pek fotoğraf da çekmiyorum görüntü kalitesi iyi diğer özellikleri ortalama bir telefon bakıyorum önerileriniz nelerdir? yd telefon nasıl alınır imei olayı fln sıkıntı olur mu bide telefonlar için taksit kalkmış sanırsam taksit nasıl yapılabilir (şart değil ama bütçe bir tık arttırabilirim eğer taksit olursa)

note 12 pro

14pro düşünüyordum bende şuan 12.7k fakat arada 11.5-12k ya stok ekleyenler oluyor, eski xiomi işlemciler daha iyi diye okumuştum bir yerde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunda Snapdragon işlemci olduğu için 14prodan daha mı iyi fp olarak
hayır g100 daha ıyı bır ıslemcı

5 yıldır redmi 8 kullanıyordum artık donmaya başladı res atıp kullanabiliyorum ama 5dk beklemem gerekiyor her seferinde bu yüzden yeni bir telefon almak istiyorum genelde telefonu reels kaydırmak icin kullanıyorum sadece dışarda olduğumda (nadiren yani) yada yazın köye gittiğimizde fln oyun oynamak icin kullanacağım pek fotoğraf da çekmiyorum görüntü kalitesi iyi diğer özellikleri ortalama bir telefon bakıyorum önerileriniz nelerdir? yd telefon nasıl alınır imei olayı fln sıkıntı olur mu bide telefonlar için taksit kalkmış sanırsam taksit nasıl yapılabilir (şart değil ama bütçe bir tık arttırabilirim eğer taksit olursa)
note 14 pro ydyi 9-10 civarına edinebilirsin, dediğin şekilde de yeter.

Ekran konusunda en hoşuma giden samsung olduğu için 128/6 a26 öneririm kamera ile işiniz her ne kadar olmasada illa lazım olacak o konudada bu bütçede samsung iyi rakiplerine göre (şahsi fikrim)

Geri