❌İndirim Bitti! FAZEON 2K 150HZ 27 İnç Beyaz IPS Monitör 4.923 TL

CS şuan oynamıyorum ama kardeşim oynuyor onda 27 fhd 240 hz olan samsung var aşırı memnun 2k monitörde denedi pek sevmedi
şu ana çift monitör almaya daha yakınım bu cevapla.
5070 i FHD çalıştırsak sıkıntı olur mu acacba.

bir de hocam forza gibi araba yarışı oynuyor musun bilmiyorum ama hz açısından bi düşüklük, eksiklik hissediyor musun? keşke daha yüksek hz alsaydım diye..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı 6k olsun 240 hz olsun örneğin 4.8k ya olsun demiyorum zaten
yüksek hz değerli monitörler çok pahalı oluyr hocam. o fiyata olur mu bilmem.

şu ana çift monitör almaya daha yakınım bu cevapla.
5070 i FHD çalıştırsak sıkıntı olur mu acacba.

bir de hocam forza gibi araba yarışı oynuyor musun bilmiyorum ama hz açısından bi düşüklük, eksiklik hissediyor musun? keşke daha yüksek hz alsaydım diye..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yüksek hz değerli monitörler çok pahalı oluyr hocam. o fiyata olur mu bilmem.
180 ile 240 hz arasında fark göremiyorum ben ama 180 ile 360 arasında farkı hissetmiştim
fiyat performans açısından fhd 240 hz 2k 144 ve üstü en mantıklı tercih.
HZ düşüklüğünden çok aldığın fps fark ediyor bence o tip oyunlarda yağ gibi aksın diyorsan 5070 aslında FHD için gayet iyii

Ben çok alışveriş yaptım sorun yok güvenli.
Monitörü kullanıyor musun veya kullanan üye var mı acaba? Alıcam da samsung'dan buna geçince çok kalite farkı olur mu bilmiyorum öyle çok yüksek fps vs umrumda değil şu an ki 180hz ztn. Görüntü iyi olsun yeter.

4e düşsün alayım bari :D

gider kanka hatta 6k bile eder!
senin bu monitör 3k alıp 4e falan vermen lazım ki gitsin
2. El 2k monitörlere baktım VA panel gamepower gibi markalar 144hz 6-7 yıllık aktif kullanılmış cihazlara adamlar 2. elde 6k üstü fiyat çekmişler. Kutusu varmış zart zurt. Rezalet fiyatlandırma ortamında böyle fırsatlar değerlendirilmeli.

2. El 2k monitörlere baktım VA panel gamepower gibi markalar 144hz 6-7 yıllık aktif kullanılmış cihazlara adamlar 2. elde 6k üstü fiyat çekmişler. Kutusu varmış zart zurt. Rezalet fiyatlandırma ortamında böyle fırsatlar değerlendirilmeli.
o fiyatı çekerse alıcı beklesin dursun.

Monitörü kullanıyor musun veya kullanan üye var mı acaba? Alıcam da samsung'dan buna geçince çok kalite farkı olur mu bilmiyorum öyle çok yüksek fps vs umrumda değil şu an ki 180hz ztn. Görüntü iyi olsun yeter.
Yok kullanmıyorum ama daha önceden forumda alıp kullanan ve memnun olan arkadaşlar var. Kağıt üstünde özellikleride iyi. Aldığınızda korkunç bir ışık sızması veya ölü piksel yoksa işinizi fazlasıyla görür.

Geri