Oyuncu koltuğu öneri

Reaksiyon skoru
108
Bütçe
10000
Merhaba oyuncu koltuğu bakıyorum ofis koltuğu kullanıyorum uzun zamandan beri ama bir kere de oyuncu koltuğu kullanayım dedim aklımda şu modeller var bütçem 10000 ama çok güzel bi koltuk var derseniz 12k ya kadar da çıkarım

yaklaşık 1 senedir xdrive 15li kullanıyorum güzel memnunum
son zamanlarda gıcırtı sesinden rahatsız oluyorum benim hatam hiç bakım yapmadım biraz yağlamam lazım

Merhaba oyuncu koltuğu bakıyorum ofis koltuğu kullanıyorum uzun zamandan beri ama bir kere de oyuncu koltuğu kullanayım dedim aklımda şu modeller var bütçem 10000 ama çok güzel bi koltuk var derseniz 12k ya kadar da çıkarım
hawk önermem aynı koltuğu 1 senedir kullanıyorum ve aşırı gıcırtı yapıyor ilk aldığım günden beri. Kolçakları sert uzun süre kullanımda rahatsız ediyor. Koltuğu hiç rahat değil boyum 1.89 ama kafa yastığı halen kafamı geçiyor saçma sapan bir şey yapmışlar ayarlayamıyorsun bile tavisye etmem

1 2 hafta içinde titanseat throne 10kya düşer fiyatı çok dalgalı hawkta futurea denk geliyo

1 2 hafta içinde titanseat throne 10kya düşer fiyatı çok dalgalı hawkta futurea denk geliyo
TİTAN iyi mi? ilk defa duydum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yaklaşık 1 senedir xdrive 15li kullanıyorum güzel memnunum
son zamanlarda gıcırtı sesinden rahatsız oluyorum benim hatam hiç bakım yapmadım biraz yağlamam lazım
aşırı abartı değilse güzel bel konusunda ağrı falan ypaıyor mu rahatsız ediyor mu kral

aşırı abartı değilse güzel bel konusunda ağrı falan ypaıyor mu rahatsız ediyor mu kral
Titanseat bence gayet iyi bende beast modeli var hawka vereceğin paraya alabilirsin yeni kurulmuş bi markaymış zaten.

Bu işin vakkosu XDRIVÊ'dır bana göre, iyi forumlar.
Kurulumdan sonra iade olayı haricinde iyiyim marka

Sabahın 5.50 de yazdım 10dk içinde cevap verdiler ürün hakkında bilgi almıştım(cmt)

eyw sağolun beyler bakarım o zaman titana ve xdrive hangisi hoş güzelse alırım o zaman

Geri