Yardım Scyrox V6 Mouse Ayar Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,083
Buradan hangi ayarları yapmam lazım ve neden? 8hz hissiyat olarak daha iyi gibi ama değişik hissettiriyor sanki hassasiyet azalıyor.

En İyi Cevap
Görselde kırmızı ile işaretlediğim ayarı açmanı öneririm. Oyunlar için etkili bir ayar.

Onun dışında ben 1K Hz kullanıyorum, en fazla da 4K Hz çıkmanı öneririm. Şu an çoğu oyun 1K Hz üstünü bile desteklemiyor, sistemin iyi olsa da oyunlarda garip fare takılmaları yaşayabilirsin. Çoğu oyunda 2-4K Hz yeterli. Ama ben yine 1K Hz kullanıyorum. Bence Hz muhabbetinin oyunda çok büyük bir fark yaratmıyor. Bu farelerdeki en büyük fark sensörü ve MCU'larının kalitesi fark ettiriyor. Dandik bir sensörde fare 180 vb. atarken takılırken, bunlarda takılmıyor. Keza aniden durman gerekiyorsa çok rahat duruyor, hs falan atmanı kolaylaştırıyorlar.

bo7a8xt.png

Scyrox ayrıca 8K Hz için 240 Hz üstü bir monitör gereksinimi...
İşlemcim 7800x3d o yüzden sorun çıkmaz diye düşünüyorum

Buradan hangi ayarları yapmam lazım ve neden? 8hz hissiyat olarak daha iyi gibi ama değişik hissettiriyor sanki hassasiyet azalıyor.
hz 1k yada 2k olmalı high speed mode un üstüne 1 kere tıkla competition mode olucak baska bişey yapmana gerek yok

gereksiz 8k yı hissetmiyorsun bile işlemcine fazla yük bindiriyor 4k üstü kullanan esporcu felanda yok geneli 1k 2k
Hissiyat olarak daha iyi işlemcimde de sıcaklık veya yük artışı olmadı 7800x3d

Görselde kırmızı ile işaretlediğim ayarı açmanı öneririm. Oyunlar için etkili bir ayar.

Onun dışında ben 1K Hz kullanıyorum, en fazla da 4K Hz çıkmanı öneririm. Şu an çoğu oyun 1K Hz üstünü bile desteklemiyor, sistemin iyi olsa da oyunlarda garip fare takılmaları yaşayabilirsin. Çoğu oyunda 2-4K Hz yeterli. Ama ben yine 1K Hz kullanıyorum. Bence Hz muhabbetinin oyunda çok büyük bir fark yaratmıyor. Bu farelerdeki en büyük fark sensörü ve MCU'larının kalitesi fark ettiriyor. Dandik bir sensörde fare 180 vb. atarken takılırken, bunlarda takılmıyor. Keza aniden durman gerekiyorsa çok rahat duruyor, hs falan atmanı kolaylaştırıyorlar.

bo7a8xt.png

Scyrox ayrıca 8K Hz için 240 Hz üstü bir monitör gereksinimi istiyor. Sitesinde yazıyordu.

Yineleyeyim çoğu oyun 8K Hz desteklemiyor ve bunu çok bariz anlarsın, o yüzden her oyunda 8K Hz kullanmayı denemeyin. Oyunun sunucusu, altyapısı vb. desteklemiyorsa tam tersi size zararı olur. Şu an faredeki 8K Hz, RGB pazarlaması gibi biraz. En fazla masaüstünde farenin aktığını hissedersin. Hem de pili su gibi içer, inan çoğu oyunda halen 1K Hz yeterli.

Bir de şunu belirteyim, Scyrox F/P 8K Hz mouselardan bir ara ₺2500 kapış kapış gidiyordu. Bu tarz ürünlerde oyun desteklese ve sistemine yük binmese bile, fare 8K Hz istikrarlı veremeyebilir. Bu durumlarda şöyle düşün 300 FPS alıyorsun ama 240 sürekli düşüyor gibi. Yani istikrarlı 1-2-4K Hz'den daha kötü bir deneyim görürsün. Bazı firmalar da bunun farkında 4K Hz fareler de üretmeye başladılar. Ben hırslı oyuncu değilim o yüzden 1K Hz bana yetiyor diyeyim kısaca.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
En İyi Cevap
Hocam memnun musun ? Scyrox malzemede kötü performansta iyi diyorlar. Ben de almak istiyorum da güncel deneyimli biri görünce sorayım istedim

Geri