PolatAlemdarr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 663
5070 ti için hangisi daha iyi olur genelde cs yada fortnite oynuyorum hikayeli oyunları eski bilgisayarımda bitirdim
Hocam çoğunlukla FPS oynadığım için 4K monitörümü yedeğe bıraktım 2K monitörüme geçiş yaptım çok daha memnunum.5070 ti için hangisi daha iyi olur genelde cs yada fortnite oynuyor hikayeli oyunları eski bilgisayarımda bitirdim
2K OLED Mantıklı Olur . Mümkünse Dual Mode Destekli Al .5070 ti için hangisi daha iyi olur genelde cs yada fortnite oynuyor hikayeli oyunları eski bilgisayarımda bitirdim
Tavsiyeniz varmı hocam yaza doğru alıcam2K OLED Mantıklı Olur . Mümkünse Dual Mode Destekli Al .
240hz üstü olursa süper olur2K OLED Mantıklı Olur . Mümkünse Dual Mode Destekli Al .
1080P TN panel en iyisi rekabetçi için, ama ben iyi görüntü istiyorum dersen 4K Oled al.5070 ti için hangisi daha iyi olur genelde cs yada fortnite oynuyorum hikayeli oyunları eski bilgisayarımda bitirdim
2k oled alırdım kendi tercihim 4k da piksel artışı olsada 50-60k tutuyor 2k sağlam bir oled al fps konusundada üzmez 27 inç olanlar güzel oluyor ekran biraz büyük oluyor ama film felan izlerken güzel oluyor5070 ti için hangisi daha iyi olur genelde cs yada fortnite oynuyorum hikayeli oyunları eski bilgisayarımda bitirdim
4k oled5070 ti için hangisi daha iyi olur genelde cs yada fortnite oynuyorum hikayeli oyunları eski bilgisayarımda bitirdim
27 ye alışığım2k oled alırdım kendi tercihim 4k da piksel artışı olsada 50-60k tutuyor 2k sağlam bir oled al fps konusundada üzmez 27 inç olanlar güzel oluyor ekran biraz büyük oluyor ama film felan izlerken güzel oluyor
Öneriniz varmıdır4k oled
4K Oled İstersen .27 ye alışığım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Öneriniz varmıdır
Teşekkür ederim hocam4K Oled İstersen .
![]()
GIGABYTE MO27U2 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP G-Sync FreeSync UHD HDR400 QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE MO27U2 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP G-Sync FreeSync UHD HDR400 QD-OLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MO27U2 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Malesef önerim yok ancak 5070ti lı bir sisteminiz varken en iyi görüntüyü almaya çalışın çoğu oyunda zaten yetecektir ki oynadığınız oyunlara hayli hayli yeter.Öneriniz varmıdır
4k 120 fps üstü oynar 5080 le aynı pcb ye sahip zaten 5080 de cuda ve biraz bellek veri yolu avantajı oluyor ama boş model 6000 serisi çıksın tarihin tozlu sayfalarında yer bulur kendineMalesef önerim yok ancak 5070ti lı bir sisteminiz varken en iyi görüntüyü almaya çalışın çoğu oyunda zaten yetecektir ki oynadığınız oyunlara hayli hayli yeter.
6000 in çıkmasına çok var daha, çıksa dahi 5070ti gibi bir kart ile 5 6 yıl sorunsuz her işini yapabilir normal bir kullanıcı4k 120 fps üstü oynar 5080 le aynı pcb ye sahip zaten 5080 de cuda ve biraz bellek veri yolu avantajı oluyor ama boş model 6000 serisi çıksın tarihin tozlu sayfalarında yer bulur kendine