Yardım Bu hoparlör güzelmidir alınır mı? ?

Oyun oynamak için
3.5mm Jack takmadan kablosuz kullanacaksan oyunlarda gecikme yapacaktır. O birkaç ms lik gecikme önemli değilse al. Film müzik dersen tamam iş yapar hatta https://www.fxsound.com yuklersin muzik film otomatik mod kullanımına göre kullanırsın ama oyun dediğin zaman şikayetler başlar. Mermiden çıkan ses çıktıktan birkaç ms sonra gelirse şaşırma. Oyunlarda kablolu kullanma imkanın varsa alabilirsin. Silah patlama sesiyle görüntü gecikmeli olur diye düşünüyorum. Alıp deneyimlemek sana kalmış. Rekabetçi oyunlarda ciddi sorun yaşarsın.

Son düzenleme:
Oyunlarda gecikme yapacaktır. O birkaç ms lik gecikme önemli değilse al. Film müzik dersen tamam iş yapar hatta https://www.fxsound.com yuklersin muzik film otomatik mod kullanımına göre kullanırsın ama oyun dediğin zaman şikayetler başlar. Mermiden çıkan ses çıktıktan birkaç ms sonra gelirse şaşırma. Silah patlama sesiyle görüntü gecikmeli olur diye düşünüyorum. Alıp deneyimlemek sana kalmış. Rekabetçi oyunlarda ciddi sorun yaşarsın.
Cs2 gibi oyunlarda kulaklığım var zaten fs22 oynarken kulaklık takmak istemiyorum mesela o aralar kullanmak için istiyorum sadece

Cs2 gibi oyunlarda kulaklığım var zaten fs22 oynarken kulaklık takmak istemiyorum mesela o aralar kullanmak için istiyorum sadece
Alabilirsin o zaman ben kablosuz usb dongle den bağlanarak pc den oyun ve film seslerini hoparlöre vereceksin zannettim. Sorun olmaz alabilirsin.

Havit'in kablolu hoparlörünü, eğer anakartın giriş ve orta seviyesi ise ikinci konudaki Realtek ayarlarıyla kullanıyorum. Çok küçük bir miktar sesini açmam bile yetiyor. Bluetooth istediğinden şöyle bir ürünleri var. Ama bütçeyi biraz esnetmen lazım.

Yerim olsa ve Havit salı indirimlerinde yakalasam bu soundbarlardan alma düşüncem vardı. Ama benim monitör ayağı çoğu şeyi etkiliyor ve masada monitör uzatmaya yarayan aparatları takacağım köşe yok.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer kablolu olur diyorsan şu ürünleri de bırakayım.

Ben de bu ürün var. Havit salı indirimlerinden ₺500 almıştım.

Ayrıca şu ürün de satışta. Galiba bunun sesleri benim aldığıma göre daha iyi.

Son düzenleme:
Havit'in kablolu hoparlörünü, eğer anakartın giriş ve orta seviyesi ise ikinci konudaki Realtek ayarlarıyla kullanıyorum. Çok küçük bir miktar sesini açmam bile yetiyor. Bluetooth istediğinden şöyle bir ürünleri var. Ama bütçeyi biraz esnetmen lazım.

Yerim olsa ve Havit salı indirimlerinde yakalasam bu soundbarlardan alma düşüncem vardı. Ama benim monitör ayağı çoğu şeyi etkiliyor ve masada monitör uzatmaya yarayan aparatları takacağım köşe yok.

Eğer kablolu olur diyorsan şu ürünleri de bırakayım.

Ben de bu ürün var. Havit salı indirimlerinden ₺500 almıştım.

Ayrıca şu ürün de satışta. Galiba bunun sesleri benim aldığıma göre daha iyi.
Linkte bıraktığım ürün nasıl peki Anakartım gigabayt b850 wifi6 gaming

Rastgele Çin'de ürettirilen bir ürün ya. Böyle kendi mağaza isimlerini verenlerden ürün almayın. Size ₺300 ürünü ₺800 falan satarlar. Havit kendi fabrikaları da olan bir üretici, az da olsa marka kaygısı var. Yani biraz araştırma daha yapmanızı öneririm. Technopat vb. farklı forumlara da konu açıp görüş alın.

Böyle üçlü gözükünce sesi iyidir falan diye bekliyorsunuz, ama genelde bu tarz ürünler aşırı hafif ve dandik plastikten oluyor. En ufak sallantı vb. hoparlörü bozuluyor falan. Ben önermem böyle ürünleri. Ayrıca böyle üçlü ürünlerde düzgünler ₺2000 falan başlıyor.

Yukarıda kendi kullandığım ₺800 (ben ₺500 aldım) hoparlör gayet sağlam. Öncesinde Redragon bir tane hoparlörü vardı, o mesela içi boş gibi hissettiriyordu. Sesini açarken falan istemsiz vurunca sallanıyordu. Kedi vb. evcil hayvanınız varsa zıplarken düşürebilir bunları.

Rastgele Çin'de ürettirilen bir ürün ya. Böyle kendi mağaza isimlerini verenlerden ürün almayın. Size ₺300 ürünü ₺800 falan satarlar. Havit kendi fabrikaları da olan bir üretici, az da olsa marka kaygısı var. Yani biraz araştırma daha yapmanızı öneririm. Technopat vb. farklı forumlara da konu açıp görüş alın.

Böyle üçlü gözükünce sesi iyidir falan diye bekliyorsunuz, ama genelde bu tarz ürünler aşırı hafif ve dandik plastikten oluyor. En ufak sallantı vb. hoparlörü bozuluyor falan. Ben önermem böyle ürünleri. Ayrıca böyle üçlü ürünlerde düzgünler ₺2000 falan başlıyor.

Yukarıda kendi kullandığım ₺800 (ben ₺500 aldım) hoparlör gayet sağlam. Öncesinde Redragon bir tane hoparlörü vardı, o mesela içi boş gibi hissettiriyordu. Sesini açarken falan istemsiz vurunca sallanıyordu. Kedi vb. evcil hayvanınız varsa zıplarken düşürebilir bunları.
Birde şu ürün var daha hoş görüntüsü hp bu nasıldır peki

Birde şu ürün var daha hoş görüntüsü hp bu nasıldır peki
Bir bilgim yok. Ama HP, Philips falan da fason üretim ürün satıyorlar bilginiz olsun. Ama işinizi görür büyük ihtimalle.

Bir de alırken bence çift hoparlörlü alın. Tek olanlarda ses nasıl geliyor bilmiyorum, oyun vb. oynarken belki tatmin etmeyebilir.

Geri