Bu Monitörü Siparis Verdim Mantıklı'mı?

callsaul

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar merhaba,

Sistemim : rx 7800xt , ryzen 5 7500f, 32 gb ram ana bileşenlerinden oluşuyor. Aşağıdaki monitörü sipariş ettim iyi midir?

Gigabyte G27Q20 27” 200 Hz 0.5Ms

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Güzel monitor diye biliyorum hatta benim de aklımda vardı almak

Cs2 , BF6 gibi fps oyunları oynayacaksan hz açısından çok yeterli gelmeyebilir çünkü sistemin 200+ verebilecek bir sistem, ama hikayeli oyunlar vs oynayacaksan gayet okey bir monitör tabi bütçede önemli.

Cs2 , BF6 gibi fps oyunları oynayacaksan hz açısından çok yeterli gelmeyebilir çünkü sistemin 200+ verebilecek bir sistem, ama hikayeli oyunlar vs oynayacaksan gayet okey bir monitör tabi bütçede önemli.
Hocam bir önceki monitör 1080p 165 Hz di şimdi bütçe maks buna yetti

Profesyonel arenada değil ki hocam 200 hz her oyuna yeter. Ben imzamda ki sisteme sahibim ama bende 200 hz kullanıyorum çokta abartmaya gerek yok

yani paneli çok kaliteli değilse arkadaşın dediği gibi benzer paraya 2k 240-300 hz bi üründe alınabilirdi alınmışken. ama tabii ki hard rekabetçi oynamıyorsanız 200hz kullanan biri olarak 200 de gayet iyidir hayırlı olsun
Kendi ile alakalı bir durum rekabet olarak hardlamıyorsa normal oynuyorsa tabikide yeter,ben sadece kendimce yorumladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,904
Son üye
jamaica
Geri