Hocam bir önceki monitör 1080p 165 Hz di şimdi bütçe maks buna yettiCs2 , BF6 gibi fps oyunları oynayacaksan hz açısından çok yeterli gelmeyebilir çünkü sistemin 200+ verebilecek bir sistem, ama hikayeli oyunlar vs oynayacaksan gayet okey bir monitör tabi bütçede önemli.
Profesyonel arenada değil ki hocam 200 hz her oyuna yeter. Ben imzamda ki sisteme sahibim ama bende 200 hz kullanıyorum çokta abartmaya gerek yokCs2 , BF6 gibi fps oyunları oynayacaksan hz açısından çok yeterli gelmeyebilir çünkü sistemin 200+ verebilecek bir sistem, ama hikayeli oyunlar vs oynayacaksan gayet okey bir monitör tabi bütçede önemli.
Kendi ile alakalı bir durum rekabet olarak hardlamıyorsa normal oynuyorsa tabikide yeter,ben sadece kendimce yorumladım.Profesyonel arenada değil ki hocam 200 hz her oyuna yeter. Ben imzamda ki sisteme sahibim ama bende 200 hz kullanıyorum çokta abartmaya gerek yok
Kendi ile alakalı bir durum rekabet olarak hardlamıyorsa normal oynuyorsa tabikide yeter,ben sadece kendimce yorumladım.