🔥İndirim ASUS PRIME 9070XT 35.000TL ve Taksit İmkanı

ek amd den ne alırsna direkt crimson deset oyunu hediye oyun fiyatını düşünce 32 filan geliyor iyi fırsat

Oyun o kadar etmiyor
oyunu satmak için degil kendi alsa ne kadara steam den alacak ona göre hesap yapıolmalı 1000 lira bile etse 1000 liradır mantıgındayım çünkü amd veriyor oyunu hediye

Sizce 3080 den geçilir mi çok gerek var mı?
2K çözünürlükte yüksek FPS oynuyorum zaten bütün oyunları rahat bir şekilde

Ben geçmezdim 3080 halen gayet güzel günümüz için
Bende aynı fikirdeyim de ekstra fikir arıyorum işte
Çok ihtiyacım yok gibi zaten memnunum performansından

Sizce 3080 den geçilir mi çok gerek var mı?
2K çözünürlükte yüksek FPS oynuyorum zaten bütün oyunları rahat bir şekilde
elindeki kart ölü artık 3000 serisi bitti artık geçmen lazım zaten eskide kalmıssın

elindeki kart ölü artık 3000 serisi bitti artık geçmen lazım zaten eskide kalmıssın
Valla hocam benim sistem işi çok karışık oldu ya
i3 12100f rtx 2060 sistem vardı hazır olarak almıştım
onu sattım r5 5600 rtx 4060 a geçtim yine hazır olarak
sonra ekran kartı hariç sistemi satıp am5 ddr5 e güncelledim komple r7 7800x3d falan
sonra 4060 performansını beğenmeyip 3080 ile takaslamıştım 2.elden
3080 ve şuanki sistem kombinasyonum çok memnun ediyor beni, 3080 i güncellemem gerektiğini bende biliyorum ama yeni ekran kartı niyeyse zaten memnunken fuzuli masraf gibi geliyor gözüme

Valla hocam benim sistem işi çok karışık oldu ya
i3 12100f rtx 2060 sistem vardı hazır olarak almıştım
onu sattım r5 5600 rtx 4060 a geçtim yine hazır olarak
sonra ekran kartı hariç sistemi satıp am5 ddr5 e güncelledim komple r7 7800x3d falan
sonra 4060 performansını beğenmeyip 3080 ile takaslamıştım 2.elden
3080 ve şuanki sistem kombinasyonum çok memnun ediyor beni, 3080 i güncellemem gerektiğini bende biliyorum ama yeni ekran kartı niyeyse zaten memnunken fuzuli masraf gibi geliyor gözüme
fuzulu degil elindeki kart 6 yaşında dostum 1-2 yıla zaten degeri iyice düşücek ürünün piyasası varken satıp bu ürünü almak senin için bedavaya update gibi bişi olucak üstüne oyun da gelicek kaymak üstüne asus ürünleri 2.elde hep pahalı oluyor üstüne de 3 yıl garantin olucak üstüne hb de 6 taksit avantajıda çok çok iyi

35 bin kart hadi steamdan oyunu almak isteyip alamadıgını varsaysam 70 usd elindeki 3080 de 13 bin tl etse neredeyse çok uçuk olamayan rakama 2 nesil atlamış olucaksın

Emsallerine göre Sıcak çalışan modellerden biraz. 9070 xt fiyatları arttı baya ben de düşünüyorum açıkçası ama karar veremedim. Crimson desert için nereye başvuruluyor bu kartı aldıktan sonra

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Geri