Çözüldü✓ En güzel monitör markası

TheDoguyy

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
15000
Selamlar. 1080p monitörüm var samsungun 144 hzli. Yeni bir monitör almak istiyorum ama marka tercihi konusunda soru işaretleri var kafamda. Size göre hangi marka açık ara dayanıklı fp ve beni yarı yolda bırakmaz tabi kalite de burda bir unsur. ben lg markasından satın almayı düşünüyorum.

Selamlar. 1080p monitörüm var samsungun 144 hzli. Yeni bir monitör almak istiyorum ama marka tercihi konusunda soru işaretleri var kafamda. Size göre hangi marka açık ara dayanıklı fp ve beni yarı yolda bırakmaz tabi kalite de burda bir unsur. ben lg markasından satın almayı düşünüyorum.
kalite olarak asus msı samsung bunlar bilindik markalar

Ktc iyi mi? kim üretiyor ki bunu görüntü olarak nasıl
Muadili MAG274QRFw x32 ile aynı BOE paneli kullanıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hz değeri fiyatına göre iyi ama ktc ilk kez duyuyorum yani arkası sağlam değil gibi duruyor markanın
Yok yurt dışında önerilen bir marka.

Muadili MAG274QRFw x32 ile aynı BOE paneli kullanıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok yurt dışında önerilen bir marka.
ya renkler falan sağlamsa alırım tabi hz değeri gözümü kandırmasın renklerin sağlamloığı var ekranın sağlamlığı var ölü piksel gibi kronik sorunları var mı acaba

ya renkler falan sağlamsa alırım tabi hz değeri gözümü kandırmasın renklerin sağlamloığı var ekranın sağlamlığı var ölü piksel gibi kronik sorunları var mı acaba
2k mı 4k mı istiyorsun?

monitör marka ve kağıt üstündeki bilgilere göre alınmaz

Ktc iyi mi? kim üretiyor ki bunu görüntü olarak nasıl
Ktc kendisi bi marka çokta iyi bir marka h27e6 modelini tayfunns hocam inceleme konusu yaparak incelemişti harika bir model

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri