❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

Nasıl bi şey hocam o dalgalanma videoda falan gözüküyor mu? Benimde ürün yeni geldi test ettiğim kadarıyla bir sorun gözükmüyor. Sadece aşırı hız ayarını neyde kullanmalıyım onu merak ettim.
Benim panele özel bişey bu sizde denk gelmesi çok düşük. Garip bir üretim hatası geldi bana :D iade etmesemde olurda, değişim isterim. 200'de kullan 210 gereksiz. Yok monitörde gözükmüyor, piksel testinde bayağı belirgin.

arkadaşlar bu monitörü isteyen var mı aldığım fiyattan vereyim herkes alıyor diye aldım kullanmıcam sanırım iadeyle uğraşmamak için belki birinin işi görülür açmadım kargodan geldiği gibi duruyor
Gaza gelip sıcak fırsatta olanları alırsan paran kalmaz haberin olsun, Gaza gelme :D

Gaza gelip sıcak fırsatta olanları alırsan paran kalmaz haberin olsun, Gaza gelme :D
Bu sıcak fırsatlar yüzünden ekipmanlar sürekli yenileniyor. Gaza gelmeyin dediği gibi çok uygun fiyatlı ve ihtiyacınız harici almayı düşünmeyin. Artık Temuda olmadığına göre pekte bişey almıyorum.

Benim panele özel bişey bu sizde denk gelmesi çok düşük. Garip bir üretim hatası geldi bana :D iade etmesemde olurda, değişim isterim. 200'de kullan 210 gereksiz. Yok monitörde gözükmüyor, piksel testinde bayağı belirgin.
O ayar 210u mu açıyor baktımda gelmemişti 210 seçeneği, ben tepkime süresi falan sanmıştım normalde oc ayarının seçeneği açık yada kapalı olmaz mı bunda o ayarda 5 tane seçenek var

Aynen sizin dediğiniz hız aşırtma kapalı zaten ben diğerini sormuştum.

İyi akşamlar herkese, ben de bu monitörden sipariş etmiştim bugün elime ulaştı şimdi yeni kurdum. ölü piksel testini web üzerinden bir siteden açtım çok aşırı anlamıyorum ben ama kabaca bakınca bir şey göremedim tam olarak bu testleri nasıl yapmak gerekir acaba

Ölü pikselinden stuck pikseline stuck pikselinden ışık sızmasına kadar her şey çıktı bana gelende nasip :D

2 gün oldu cihaz geleli her türlü testi zımbırtıyı yaptım benim şansımdanmıdır bilmiyorum ama bana gelen cihaz kusursuz halde c-3 olup olmamasına takmayın yurtdışında c-3 incelemelerine baktığımda da benim monitörle arasında o kadar bi fark görmüyorum ama garip bir olay var normal ve c-3 versiyonuyla alakalaı bir sürü içerik var ama bizdeki versiyon normal diyelim ama 200hz kutudan çıkıyor diğer içeriklere baktığımda hepsi 180hz kutudan çıkıyor bize gönderilen ürün arada kalan bir ürünmü diye düşünüyor insan

benimkisi de geldi. bu monitör işi şans işi harbiden. ölü piksel yok ışık sızması vs yok. 32 inch samsung va dan geçtim bayağı keyifli monitör. bu fiyata kaçırılmamalıydı bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,088
Üyeler
192,875
Son üye
mehmetali52
Geri