Yardım MSI MPG A1250GS PSU aldım ama 1 adet PCIe kablosu çıktı.

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhabalar, forumda yeniyim.
MSI MPG A1250GS PSU aldım ama 1 adet PCIe kablosu çıktı. İkinci bir kabloya ihtiyacım var. Bir kaç kablo denedim farklı markalardan ama uyumlu olmadı. MSI uyumlu PCIe (6+2 pin) neren bulabilirim.
Hiçbir yetkili satıcıda da yok. Bu konuda çözüme ulaşan bir arkadaş varsa yardım ederse çok sevinirim.

Eğer MPG serisinden bir güç kaynağı alıpta, ekran kartı için 12vhpwr kablosunu kullanan varsa ve PCIe kablosu boşa çıktıysa satar mı?

Bu konuda desteklerinizi bekliyorum.

Hocam merhaba. Geçen gün aynı serinin 1000w'lık olanını aldım bende de çıkmadı. ekran kartım 2x8 pin. hatta ekran kartımı 3x8 pin olarak değiştirmeyi de düşünüyorum. Güç kaynağı desteklemiyor. Msi'dan ürünü kaydedip talep açtım. Normalde ücretsiz kablo gönderiyorlarmış ama 3 tane pci - cpu girişi var, 2 tanesi işlemciye gitse 1 tane pci slotu kalıyor. 1 slot 150w destekliyor diye biliyorum. Bize yeni 12v 600w'lık portu 2x8 veya 3x8'e dönüştüren kablo lazım. resmen rezillik ama bu yaptıkları, bütün kartlar hala pci girişi kullanıyor gitmişler 2 tane 12v 600w kablo koymuşlar. 1 tane 4 pin pci kablosu koymuşlar. Böyle bi saçmalık yok.

Merhaba, ben şu an tek cpu girişi kullandığım için 2 tane boşa çıkıyor ama kablo eksikliği beni çok zor duruma soktu. Ekran kartı da tek kablo ile hiç çalışmıyor. İlerde anakartı değiştecek olsak demekki güç girişleri yetmeyeceği için bizim ekran kartlarını da yeni güç girişlerine göre almamız gerekecek o zaman. Üç gündür neler çektim hala sonuca ulaşamadım.

Bu ücretsiz kablo işini nereden temin ediyoruz? Ben msi desteğe yazdım ama yurt dışından cevap geldi gönderemiyoruz diye. Türkiye'de kiminle irtibata geçmek gerekiyor çok bilemedim.

Cevap için teşekkür ederim.

Merhaba, ben şu an tek cpu girişi kullandığım için 2 tane boşa çıkıyor ama kablo eksikliği beni çok zor duruma soktu. Ekran kartı da tek kablo ile hiç çalışmıyor. İlerde anakartı değiştecek olsak demekki güç girişleri yetmeyeceği için bizim ekran kartlarını da yeni güç girişlerine göre almamız gerekecek o zaman. Üç gündür neler çektim hala sonuca ulaşamadım.

Bu ücretsiz kablo işini nereden temin ediyoruz? Ben msi desteğe yazdım ama yurt dışından cevap geldi gönderemiyoruz diye. Türkiye'de kiminle irtibata geçmek gerekiyor çok bilemedim.

Cevap için teşekkür ederim.
Hocam ben satın alırken "stoklar tükenene kadar" veriyoruz yazıyordu hala yazıyor. Alabildiğime göre stok var demektir. Vermemeleri çok saçma, gider iade ederim vermezlerse. Bakın burada 30 mart veya stoklar tükenene kadar yazıyor. verdikleri kablo 12v 600w (o sarı kablo) - 2x8 pin dönüştürücü kablo hocam: https://tr.msi.com/Promotion/fully-equipped-for-your-build

Evet buraya başka bir sebepten üye olup ürünü kaydettirmiştim. Şimdi tekrar kontrol ettiğimde uyumlu promosyonlar bölümünde çıkmıyor. Tarih geçti veya stok tükendi o yüzden kampanya devam etmiyor maalesef. Yine de destekten ikinci bir mesaj attım. Bakalım umudum yok tabi.

Evet buraya başka bir sebepten üye olup ürünü kaydettirmiştim. Şimdi tekrar kontrol ettiğimde uyumlu promosyonlar bölümünde çıkmıyor. Tarih geçti veya stok tükendi o yüzden kampanya devam etmiyor maalesef. Yine de destekten ikinci bir mesaj attım. Bakalım umudum yok tabi.
Bende de uyumlu promosyonlar kısmında çıkmıyor. E o zaman neden "stoklar tükenene kadar" yazıyorsun? değil mi?

Arkadaşlar merhabalar, forumda yeniyim.
MSI MPG A1250GS PSU aldım ama 1 adet PCIe kablosu çıktı. İkinci bir kabloya ihtiyacım var. Bir kaç kablo denedim farklı markalardan ama uyumlu olmadı. MSI uyumlu PCIe (6+2 pin) neren bulabilirim.
Hiçbir yetkili satıcıda da yok. Bu konuda çözüme ulaşan bir arkadaş varsa yardım ederse çok sevinirim.

Eğer MPG serisinden bir güç kaynağı alıpta, ekran kartı için 12vhpwr kablosunu kullanan varsa ve PCIe kablosu boşa çıktıysa satar mı?

Bu konuda desteklerinizi bekliyorum.
İade Edip Bu Konudaki Ürünü Almanı Tavsiye Ederim .

Bende de uyumlu promosyonlar kısmında çıkmıyor. E o zaman neden "stoklar tükenene kadar" yazıyorsun? değil mi?
Stoklardan kastı sanırım verdikleri ücretsiz kablo için. O tükenince bitmiş yani kampanya. Biz ürünü aldık elimizde patladı. Bakalım bir çözüm bulamazsam iade edeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İade Edip Bu Konudaki Ürünü Almanı Tavsiye Ederim .

Teşekkürler. Mantıklı bir ürün.

Stoklardan kastı sanırım verdikleri ücretsiz kablo için. O tükenince bitmiş yani kampanya. Biz ürünü aldık elimizde patladı. Bakalım bir çözüm bulamazsam iade edeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler. Mantıklı bir ürün.
Rica Ederim Hayırlı Olsun Şimdiden ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,230
Üyeler
192,963
Son üye
Scar2k